Finally flared jeans

Tervehdys todella pitkästä aikaa! Viime viikon sairastin ja tämän viikon toivuin, joten blogi on saanut jäädä unholaan hetkeksi. Eikä tässä nyt ole ollut kummoisia tapahtumia kerrottavaksikaan. Sellaista tavallista tasapainoilua liian monen homman kanssa. Ainoa mainitsemisen arvoinen asia on se, että aloitin taas pitkästä aikaa hermoratahieronnat. Siitä on ollut aina apua, kun on tarvetta hoitaa itseään. Kahden tunnin käsittely päästä varpaisiin on tehokas boostaaja ja voimien palauttaja. Suosittelen kokeilemaan, jos on tarvetta hoitaa ja helliä itseään. 

Joku saattaa muistaa, että jossain kirjoituksessa valittelin, kuinka hankalaa lyhyen on löytää sopivan mittaisia housuja. Useinhan lahje on liian pitkä ja sitä pitäisi lyhentää, jolloin housun malli kärsii. Varsinkin alaspäin levenevissä lahkeissa puntin katkaisu hävittää ihan olleellisesti muodon housuista. Siksipä ihanat leveät housut jäävät usein minulta kaupan hyllylle.

Nyt kuitenkin onnisti! Ostolakon jäätyä hetkeksi jäähylle matkan siirtymisen myötä, päätin kurkata pitkästä aikaa muutaman ketjuliikkeen kotikulmilla. Ja siellä ne roikkuivat alennustangossa, tosi leveät korkeavyötäröiset farkut, joissa on oikea 70-luvun henki. Ei kun sovittamaan ja kappas, kerrankin lahje ei ollut aivan järkyttävän pitkä. Tietysti hieman liian pitkä, mutta sellainen, että korot korjaavat asian. Nämä housut tulee varmasti käyttöön kesällä korollisten Swedish hasbeen sandaalejen kanssa, joten mitta ei ole ongelma. Kovin paljoa en edes köyhtynyt, kun farkut maksoivat 7 euroa.

Meikkaamaan en tällä kertaa jaksanut ryhtyä kuvien vuoksi, mutta tarkoitus olikin enemmän kuvata housuja, joten unohtakaa naama ja katsokaa mielummin housuja. 😉 Nään jo itseni näissä housuissa  kulkemassa kesäkatua pitkin, joten talvi saisi jo vaikka väistyä… onneksi päivä on jo pidentynyt eli ainakin valoa kohti ollaan menossa.

Mukavaa viikonloppua kaikille ja lomalaisille erityisesti hyvää lomaa! 🙂

DSC_1537 (2).JPG

DSC_1538 (2).JPG

DSC_1539 (2).JPG

DSC_1540 (2).JPG

DSC_1541 (2).JPG

DSC_1542 (2).JPG

Hattu: Ellos

Poolo: Seppälä

Farkut: h&m

Kengät: Ellos

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *