Häivähdys hopeaa

Viime postauksessa (beige villakangastakki) pohdin hieman päällystakin ”anatomiaa”. Päädyin siihen, ettei perustallaajalla ole täällä Suomessa aina mahdollisuutta ostaa kovin erikoisia takkeja. Ainakin itsellä budjetti rajoittaa hankintojen määrää ja koska takin on sovittava moneen, päädyn usein yksinkertaiseen ja hieman tylsäänkiin valintaan. 

Näissä kuvissa oleva takki on kuitenkin omassa kaapissani yritys erityisempään. Värikäs se ei ole, mutta siinä on (epäkäytännölliset) 3/4 pituiset hihat, se kiinnitetään vain kahdella napilla, siinä ei ole kauluksia ja siihen on kirjailtu tuollaisia hopeanhohtoisia lankoja. Syy siihen miksi uskalsin sen ostaa, vaikken ihan varma käyttötarkoituksesta ollutkaan, oli lienee sen hinta. Tämä kaunis takki maksoi kirpparilla 8e, joten päätin sijoittaa riskillä jokunen vuosi sitten nuo eurot.

Se miksi olin epävarma ostoksestani olivat juurikin nuo vajaamittaiset hihat, jotka huonosti sopivat Suomen sääolosuhteisiin ja hopeinen väri, joka viittaa meillä juhlavaatteeseen. Mietin voisiko takkia käyttää arkena vai jääkö se pelkän juhlakäytön takiksi? Juhlatakissa ei sinäänsä ole mitään vikaa, mutta itselläni sellainen on vähän turhake, kun juhlia on niin kovin harvoin. Ainakin keväällä ja syksyllä, jolloin tätä takkia voisi käyttää.

Aluksi takki roikkuikin kaapissani ilman käyttöä, mutta pikkuhiljaa olen ottanut sen omakseni ja uskallan sen vetää ihan töihin tai kaupungille asioimiseen. Ei se todellakaan ole niin juhlava, ettei se sopisi farkkujen kanssa tai tuon hihaongelman olen ratkaissut laittamalla takin alle pitkähihaisen puseron ja tarpeeksi pitkät hansikkaat. Takin kauluksettomuus vaatii kyllä kylmemmillä keleillä huivin, mutta sehän ei ole ongelma laisinkaan, kun kaappini pursuaa erilaisia huiveja.  

Takki on mielestäni kaunis ja mikäpä taas mukavampaa, kuin saada tuollainen takki kirpparilta pilkkahintaan. 🙂

Hyvää ja (toivottavasti) aurinkoista viikonloppua teille kaikille!

hopeatakki 1.jpg

hopeatakki 2.jpg

hopeatakki 3.jpg

hopeatakki 4.jpg

hopeatakki 5.jpg

hopeatakki 6.jpg

Hattu: Ellos (alennusmyynneistä)

Takki: Ril´s (kirpparilta)

Huivi: (kierrätyksestä)

Poolo: Benetton (kierrätyksestä)

Hame: Zara (alennusmyynneistä)

Kengät: Tamaris (alennusmyynneistä)

Laukku: Ivana Helsinki (UFF) 

muoti trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *