Harmaa lady

Kylläpäs on kivan näköisiä kuvia heti kun aurinko paistaa. Tällaiselle aloittelijalle, jolla ei vielä ole kunnon kameraa, tuo valo on ihan elintärkeä juttu. Eikä tämän blogin nyt ole tarkoituskaan ollaan sellainen ammattimainen, kunhan omaksi ilokseni tätä teen. Kunnon kameran hankinta on tosin listalla sitten joulukuussa, kun veronpalautukset tulla tupsahtavat tilille. Siihen saakka mennään näillä mitä on.

Vaikkei kuvat nyt niin laadukkaita ole, silti tykästyin näihin otoksin tosi paljon. Joskus vaan menee kuvaukset heti putkeen ja joskus taas saa vääntää tovin jos toisenkin. Kuvauspaikathan minulla ei ole omaa pihaa tai taloa kummoisempia. Suunnitelmissa on kuitenkin joku kerta lähteä vaikka tuohon läheiseen metsään ja värvätä kaveri kuvaamaan.

Näiden kuvien lookki on tällainen harmaa lady. Kaikki vaatteet ovat sellaisia edullisia löytöjä, mutta mielestäni ihan tyylikkään näköisiä. Tuo hattu on niin tämän syksyn lempparini. Nyt tuntuisi kelitkin viilenevän niin, että sitä pääsee kunnolla ulkoiluttamaan. Villakangashousut ja musta poolo ovat uusimpia kierrätyslöytöjäni. Lähdimme tyttäreni kanssa kirppiskierrokselle ja pääasiassa katselimme hänelle vaatteita. Nämä kuitenkin huusivat nimeäni henkarissa roikkuessaan, joten ”pakkohan” ne oli ostaa. Housut kyllä ovat oiva lisä työpuvustooni. Onneksi hinta ei taaskaan päivää pilannut, sillä housut maksoivat 5e ja poolo 4e. Taas osoitus siitä, että siistiä vaatetta löytyy yllättävän paljon kierrätyksestä. Rohkeasti vaan penkomaan kirppareille ja kierrätyskeskuksiin. Mukaan vaan mielikuvitusta ja sinnikkyyttä.

Tällainen harmaa lady kuljeskeli tänään puutarhassamme! 

harmaa lady 1.jpg

harmaa lady 2.jpg

harmaa lady 3.jpg

harmaa lady 4.jpg

harmaa lady 5.jpg

harmaa lady 6.jpg

Hattu: Ellos (alennusmyynneistä)

Neuletakki: Only (Tallinnasta outletista)

Poolo: Benetton (kierrätyksestä)

Housut: Esprit (kierrätyksestä)

Kengät: Hilfiger Denim (kierrätyksestä)

Kaulakoru: Mummon perintöä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *