I wish

Tänään päässäni soi yhden lemppariyhtyeistäni biisi eli Hurtsin Wish, joka löytyy heidän uudelta kolmannelta albumiltaan Surrender. Jos et ole kyseistä bändiä vielä tsekannut, niin suosittelen lämpimästi.

Tämän biisin ja sen ajatuksen saattelemana tälle päivälle ajatuksia siitä, mitä itse henkilökohtaisesti nyt toivoisin eli I wish:

1. Terveyttä, sillä se on aina kaiken pohjalla ja jos tätä kulmakiveä ei ole suotu, menee monesta elämän asioista maku. Itse paljon sairastaneena osaan arvostaa päiviä, kun kipu ei ole tiellä.

2. Tasainen arki, josta haaveilu ei ole ollut aina itsestäänselvyys. Ennen kaipasin actionia jatkuvasti. Nyt haluaisin vaan, että saisin rauhassa keskittyä ihan tavallisin asioihin kotona perheen kanssa. Oma perheeni ovat kaikkeni, joten heidän hyvinvointinsa on erittäin tärkeä asia elämässäni.

3. Musiikin tekeminen ja esittäminen ovat tärkeitä asioita itselleni. Toivottavasti saan sitä elämässäni aina tehdä, sillä luovuus avaa ovia myös sinne tasaiseen arkeen, kun saa tehdä jotain itselleen tärkeää. 

4. Rakkaus, jota saa antaa ja vastaanottaa. (Tätä tuskin tarvitsee avata…)

5. Toivo, joka säilyisi kaiken haastavan keskellä. Toivonnäkökulma antaa valoa pimeimpäänkin yöhön. Ilman toivoa ei ole todellista elämää. Aina pitää siis toivoa ja uskoa jotain ja johonkin, että elämää jaksaisi elää eteenpäin.

6. Elämä tässä ja nyt, että jättäisi jossittelut pois jo tehdyistä asioista tai eläisi jatkuvasti tulevaisuudessa olematta koskaan tyytyväinen. Tänään on tämä päivä ja yritän tehdä siitä hyvän. Välillä eväät ovat pienet, mutta sitten nautitaan niitä. Ainakin aurinko paistaa tai joku hymyilee… 🙂

No tätä listaa voisi jatkaa vielä pitkään, mutta tässä päällimäisiä ajatuksia päivänä, jolloin I wish!

Liila 1.jpg

Liila 2.jpg

Liila 3.jpg

Liila 4.jpg

Liila 5.jpg

Liila 6.jpg

Tunika: Mango (kierrätyksestä)

Neuletakki: h&m (kirppikseltä)

Kaulaliina: (kirppikseltä)

Tekonahkahousut: Only (kierrätyksestä)

Kengät: Vagabond (kirppikseltä) 

muoti paivan-tyyli musiikki syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *