Ihan vaan basic

Olen oppinut vuosien varrella tykkäämään väreistä ja huomaamaan, että minulle sopivat tietyt voimakkaat värit hyvin. Silti on päiviä, kun en voi sietää päälläni värejä ja silloin kaivan ihan basic vaatteita mustan ja harmaan sävyissä. Hieman valjulta tuo oma vaalea ihoni silloin näyttää, kun vertaa esim. eilisiin kuviin, jolloin päälläni oli liilaa. 

Basic vaatteet ovat kuitenkin helppoja ja ne lukeutuvat sinne turvavaate osastolle. Tällaisia vaatteita pitää olla hyvässä vaatekaapissa, sillä niille on aina käyttöä ja niiden helppous tulee usein kiireisen arjen keskellä tarpeeseen. Mustaa ja harmaata saa vielä sotkea keskenään ihan miten sattuu ja kovin pieleen ei voi mennä. 

Vähän väsynä päivänä nämä voi heittää päälle vaikka silmät kiinni ja tietää, että näyttää ihan hyvältä. Tietenkään nämä ei erityisesti säväytä, mutta niin kuin olen aieminkin todennnut, aina ei tarvitse säväyttää. Ihan kiva, on välillä juuri passeli tapa pukeutumisessa.

Lyhyellä ihmisellä, kuten minulla, ei tuo nilkkurit ja hame yhdistelmä ole ihan paras. Se katkaisee ikävästi lyhyen jalan ja saa ne näyttämään vielä lyhyemmiltä. Silti täytyy suomalaisen tyytyä  syyssäällä, koska pukeutumista sanelee usein ilmat ei tyylikkyys tai kauneus. Nilkkurit ovat passelit syksyllä ja keväällä ja koska pidän hameista, enkä halua aina laittaa pitkiä saapikkaita, täytyy vaan tyytyä näyttämään töppöjalkaiselta. Ihanaa olisi hiihdellä avokkaissa ympäri vuoden, mutta ei onnistu näillä leveyksillä.

Tänään on todella väsynyt päivä. Jäi yöunet taas vähiin ja tämän ikäisenä yksikin yö tuntuu heti voimavaroissa. Luovuus myös lamaantuu heti ja huomaan, ettei kirjoittaminen suju haluamallani tavalla. Täytyy yrittää saada unet kuntoon ensi yöksi, että sanan säilä palaisi huomiselle. 

basic 1.jpg

basic 2.jpg

basic 3.jpg

basic 4.jpg

Takki: Springfield (Madeira)

Neulepusero: h&m (kirppikseltä)

Hame: New Yorker (Tallinna)

Kengät: Vagabond (kirppikseltä)

Huivi: New Yorker (Tallinna)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *