Kaappien tyhjennystä

Heippa vaan tänä myrskyisenä tiistaina! Lunta tupruttaa viimeinkin ihan urakalla, joten sisätilat tuntuvat kumman houkuttelevilta. Jos ei kipakat pakkasetkaan houkutelleet ulos, ei tämäkään ole ihana keli. Toivotaan, että kohta tulisi sellaiset kivat miinus viisi ja aurinkoa riittää tyyppiset ilmat. Silloin lupaan minäkin lähteä ulkoilemaan. 🙂

Olen onnistunut pitäytymään ostolakossani oikein hyvin. Tietysti ruokaa ja lapsille pakollisia juttuja on tullut hankittua, mutta itselle en ole ostanut mitään. Mielessä siintää oikeasti reissu perheen kanssa, joten nyt ei ole sijaa ostoksille. Töissä on nyt hetken rauhallisempaa, joten kävin äkkiä kaappien kimppuun ja tyhjensin sieltä myyntiin kaikenlaista kamaa. Hirveästi meillä ei keräänny ylimääräistä, koska tyhjennän säännöllisesti kaapeista pois väärän kokoiset tai muuten vain käyttämättä jääneet ja laitan kiertoon. Koska olen aina vaan kiristänyt kulutustottumuksiani, ei ihan hirveästi turhaa kamaa kaapeista onneksi löytynyt. Enimmäkseen löytyi lapsille pieneksi jääneitä talvikamppeita ja urheiluvälineitä. Sitten löytyi retroaarteita, joita en ole hennonnut mydä, vaikka ne ovat väärän kokoisia. Nyt päätin olla kova ja laittaa kaikki retromekot, jotka eivät ole oikean kokoisia, myyntiin. Muutenhan en ylimääräistä pidäkään kaapeissani, ainoastaan näitä mekkoaarteita, joista on ollut vaikea luopua. Nyt saavat mennä nekin.

Lasten kamat kiikutin kirppikselle ja hyvin ovat tehneet siellä kauppansa. Omat mekkoni taas pistin myyntiin Fb:n vintagekirppikselle. Ensimmäiset kaupat syntyivät saman päivän aikana ja nyt laitoin näissä kuvissa olevat kaksi mekkoa sinne myyntiin. Saa nähdä menevätkö nämä kaupaksi. Hyväkuntoisia ovat molemmat mekot ja tietenkin kotimaisia laatutuotteita menneilä vuosikymmeniltä. Hinnottelu on vaan vaikeaa, joten täytyy kokeilla kepillä jäätä ja kokeilla jotain summaa. Hintaa voi aina laskea, jos ei kiinnostusta ilmene.

Seuraavaksi taidan käydä kenkien kimppuun. Siellä voisi olla parit avokkaat, jotka ovat jääneet turhan vähälle käytölle. Jospa niistäkin muutaman euro kilahtaisi matkakassaan. Tosin välillä tuntuu, että mitä enemmän sitä yrittää säästää, sitä enemmän tulee ostettavaa. Astianpesukone vetelee viimeisiään ja lapset tarvitsivat talviurheiluvälineitä. Onneksi yhdet luistimet löytyivät kierrätyksestä ja toiselle suksipaketti oli valmiina. Silti varusteiden osittainenkin uusiminen maksaa ihan riittävästi. Yrittänyttä ei kuitenkaan laiteta, joten katsotaan saadaanko matkakassa kasaan.

Mukavaa viikkoa ja kevättä odotellessa! 

myytävät 1.jpg

myytävät 2.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *