Kirppari Jackpot!

Aurinkoista keskiviikkoa! Jos en ole vielä tarpeeksi blogissani hehkuttanut kirpputorien ja kierrätyskeskusten ihanuutta, niin tulepaahan selväksi tämän postauksen myötä.

Viime aikoina kirpparit ovat näyttäneet parasta antiaan. Samalla kun olen tyhjentänyt omaa kotiani tulevaa muuttoa varten, olen onnistunut tekemään todella hienoja löytöjä. Tänään napsahti oikein jackpot ja seuraavassa esittelenkin uusimpia löytöjäni. Nämä jos mitkä todistavat, että todellakin kannattaa suunnata second handin pariin. Turhaa kuluttaa pennosiaan uuteen, kun voi löytää parempaa käytettynä ja joskus jopa käyttämättömänä, mutta kuitenkin kirpparihinnoin.

Tässä siis kattaus, johon olen todella tyytyväinen:

Desigualin kesämekko 2e

desigual.jpg

 

Marimekon Converset unikkokuosilla 20e

Marimekko Converse.jpg

 

Marimekon raitatoppi 3,70e

Marimekon toppi.jpg

Marimekon tunika 18e

Marimekko tunika.jpg

 

Iittalan lasia: Festivo kynttilänjalka 10e ja pieni maljakko 1,50e

Iittalan lasia.jpg

  

Nämä ostokset ovat ihan kotikaupunkini kirppareilta ostettuja. Facebookin nettikirpparit ovat toki vielä laajempia aarreaittoja, mutta niissä hinnat ovat joskus liikaa ja päälle tulee usein postikulut. Eniten pidän juuri aarteenmetsästyksestä, jossa saan itse etsiä ja penkoa tavaroita. Toki nettikirpparit ovat myös hyviä ja monta löytöä niistäkin on jo tullut hankittua. Ihanaa, kun viimein saan juuri sellaisia juttuja kun haluan, mutta hintalappu on kukkaroystävällisempi. Nämäkin tuotteet uutena olisi jäänyt ostamatta. Nyt pääsen kuitenkin tällä tavoin nauttimaan itselleni mieluisista vaatteista ja esineistä.

  

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *