Kotoilua

Hei vaan ja varoitus, nyt tulee sellaisia kuvia, ettei herkimmät ehkä kestä!!!! 😉 Toisin sanoen seuraavissa kuvissa esiintyy kymmenen päivän työputken päättänyt, vapaapäiväänsä viettävä nainen kotona ilman meikkiä. Ei sovi ehkä kaikkien silmille. 😀

En vaan kyennyt edes yrittämään ripsarin laittoa tai muun, kuin trikoon pukemista ylle. Sytytin kynttilät ja olen kuunnellut hiljaisuutta. Olen hyvinkin ulospäinsuuntautunut persoona, mutta vanhemmiten olen huomannut tarvitsevani aina vaan enemmän toipumista ihmisten kohtaamisista. Työni on pitkälti ihmisten parissa oloa ja heidän tarpeidensa täyttämistä. Myös yksityiselämässäni olen perheeni moottori ja aikaansaava tekijä, joten välillä on tarpeen vain hetki olla ja ladata.

On harvinaista herkkua olla kotona yksin ja vain olla. Nuorempana en olisi edes malttanut paikoillani istua ilman järkevää tekemistä. Nyt voin vain istua ja ihmetellä ilman mitään virikkeitä vallan mainiosti. Siksi nämä viikkovapaat ovat joskus oikein hyödyllisiä, kun muu perhe on töissä/koulussa. Saanpa edes muutaman tunnin olla itsekseni ajatusteni kanssa. Kohta onkin mukavaa, kun ovi käy ja perheen koululaiset tupasahtavat sisään. Olenhan saanut ladata hetken omia akkujani ja jaksan taas olla elämäni tärkeimmässä tehtävässä eli äitinä!

Mukavaa alkanutta viikkoa! Muistattehan ottaa itsellenne aikaa edes joskus, ettei pää mene ihan solmuun.

homie 1.jpg

homie 2.jpg

homie 3.jpg

homie 4.jpg

Poolo: Benetton (kierrätys)

Mekko: Nanso (kierrätys)

Leggins: h&m

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *