Kukkahame joulukuussa

 

Ajattelin tänään, että kuinka lähellä joulu taas onkaan. Lapset avasivat iloisina ensimmäisen luukun joulukalentereistaan ja tyttäreni totesi: ”Nyt on joulunaika.” Silti ei uskoisi, kun katsoo ympärilleen, että todella on joulukuu. On vaikeaa virittäytyä joulunodotukseen, kun maa on vihreä ja ulkona sataa vettä. En ole talven ja lumen erityinen ystävä, mutta nyt toivon, että ulkona näyttäisi enemmän jouluiselta. Myös lasten puolesta harmittaa, sillä eihän tuolla ulkona ole mitään kivaa tekemistä kuran ja vesisateen keskellä. Lumi ja pikkupakkaset toisivat tullessaan mäenlaskua, hiihtoa, luistelua jne… Talvi tule jo, että voit sitten taas väistyä ajoissa kevään tieltä!

Päivän pukimet ovat tänään oiken retrohenkisiä. Olen taas hurahtanut retroilemaan oikein olan takaa ja monena päivänä päälleni on valikoitunut jotain menneiltä vuosikymmeniltä. Käyn myös Facebookin puolella jatkuvasti katsomassa vintage kirppistä ja mieleni tekisi kotiuttaa sieltä vaikka mitä ihanuuksia. Vaihdoimme myös ystävän kanssa retromekkoja ja sain ihanat kaksi asua vaihdossa, mutta siitä myöhemmin lisää ihan omassa postauksessa.

Toivottavasti teidän joulunodotus on päässyt hyvään vauhtiin kurjista keleistä huolimatta. Mukavaa adventinaikaa kaikille!

 

kukkamekko 1.jpg

kukkamekko 2.jpg

kukkamekko 3.jpg

kukkamekko 4.jpg

kukkamekko 5.jpg

Hattu: Ellos

Takki: h&m (kirppis)

Poolo: Benetton (kierrätys)

Hame: Kaunotar Finn Fashion (kierrätys)

Saappaat: (kierrätys)

Koru: Ninja 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *