Kun ei vaan nappaa…

Heipat kaikille! Tänään on kyllä pakko todeta, ettei nappaa yhtään mikään. Tammikuut ovat aina olleet itselleni vaikeita. En meinaa sitten millään motivoitua yhtään mihinkään. Kaikki tuntuu pakkopullalta ja sängystä ylösnouseminen jo hurjalta saavutukselta. Olo on flunssainen (nyt kyllä onkin ollut kurkku kipeä ja nenä vuotanut…) ja mahatauti tuntuu vaanivan joka kulman takana. Olen taistellut tammikuun masennusta vastaan niin kauan kuin muistan. Toiset ahdistuvat syksystä ja pimeästä, mutta itselleni haastavinta on tammikuulta huhtikuulle. Sitten alkaa taas elämä voittamaan…

Tämä jokavuotinen talvimasis on tuttua huttua. Tässä vuodenajassa ei motivoi sitten yhtään mikään. Ja uskokaa, että olen yrittänyt kaikkea löytääkseni paremman fiiliksen tähän vuodenaikaan. Joka vuosi aloitan tsemppauksen jo alkusyksystä ja päätän, että tällä kertaa tammikuu ei minua selätä, mutta joka vuosi herään tähän samaan. Valitettavasti en vaan tahdo löytää mitään itselle mieluista ajanvietettä tai aktivitettia tähän ajanjaksoon ja pyhistä päätöksistäni huolimatta alan odottamaan kiihkeästi kevättä. 

Tiedän kyllä, että vika on nimenomaan itsessä ja siinä, ettei mikään nappaa. Vaikeaa on vaan saada itseään innostumaan mistään. Olisipa mukavaa, kun joku tarjoilisi valmiin paketin itselle mieluista ajanvietettä esim. matkan, bileet tai konsertti-illan. Tässä itsesäälin alhossa tuntuu vaan kovasti sille, että kaikki toiminta on omien voimien takana ja nyt kun niitä voimia ei oikein ole, niin sitten ei tapahdu mitään.

Onko siellä muita talvimasiksen omaavia? Millä selviydytte, kun mikään ei nappaa? Laittakaa ideoita ja vertaistukea tulemaan tuonne kommentteihin. Kiitos paljon!

 

tunika 6.jpg

tunika 5.jpg

tunika 4.jpg

tunika 3.jpg

tunika 2.jpg

tunika 1.jpg

Tunika: Marimekko (kierrätys)

Leggins: H&M

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *