Kuuskytluvulta kajahtaa

Hei viimein taas täällä! En ole taas saanut aikaiseksi kaikenlaisen ajatustyön lomassa postailla tänne. Aivoni raksuttavat hurjasti tämän muuttoprojektin myötä. Talomme on löytänyt ostajansa ja jos kuntotarkastus menee nappiin, kaupat ovat selvät. Löysimme myös oman uuden kodin, josta olen todella innostunut. Jos kaikki menee putkeen, niin uuden kodin tiimoilta perustan toisen blogin, jossa sisustamme unelmakotiamme modernin retrosti ja tietenkin enimmäkseen kirppistellen ja kierrättäen. Pysykää kuulolla, joita kiinnostaa myös sisustaminen kierrätyshenkisesti!

Tätä blogia en tietenkään lopeta, sillä edelleen vaatteet ja aatteet saavat jatkua tämän blogin puolella. Tästä on tullut itselleni tärkeä ilmaisumuoto, joten jorinat höystettynä second hand löydöillä saavat jatkua hamaan tulevaisuuteen.

Olen jo aloittanut muuttotouhut pitämällä kirppiksiä ja myymällä netissä tavaraa. Tarkoitus on tyhjentää taloa runsaalla otteella. Isoon ja korkeaan tilaan hankitut huonekalut eivät tule istumaan toisenlaiseen miljööseen ja tilaan. Säilytämme vain meille rakkaimmat perintöhuonekalut ja muutaman muun jutun. Tarkoitus on sitten uuteen kotiin katsoa sinne sopivia huonekaluja ja tori.fi sekä huutis on pyörinyt näytölläni jo lakkaamatta löytöjen toivossa. Uutta ostamme mahdollisimman vähän.

Koska projektimme vaatii myös kirppareilla ja kierrätyksessä käymistä, niin onhan sieltä tarttunut löytöjä väkisin mukaan. Sain yhtenä päivänä aikaiseksi mennä itselleni uuteen kirpputoriin pankkimatkallani. Lähinnä piti katsoa huonekaluja, mutta minkäs sille mahtoi, että mukaan lähti kaksi helmeä kuuskytluvulta.

Ensimmäisenä löysin Marimekon kietaisuhameen tarrakiinnityksellä vuodelta 1967.

mari 1.jpg

mari 2.jpg

Toinen löytöni sai melkein onnenkyyneleet silmiini eli Kaisu Heikkilän mekko.

kaisu 4.jpg

kaisu 3.jpg

kaisu 2.jpg

kaisu 1.jpg

Nyt sitten pitäisi löytyä ihania retrohuonekaluja. Lähden joku päivä katsomaan yhtä Fanet- henkistä ruokailuryhmää jonkun aitan vintille maalle. Peukut pystyyn, että tärppää!   

muoti ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *