Marimekkoa kirppiksiltä

Viime postauksessa lupasin Marimekko-löytöjäni esitellä, joten lunastan nyt lupaukseni. Tässä ei suinkaan ole kaikki, mutta en jaksanut ihan jokaista vaatekappaletta kaivaa esille. Jostain syystä viime aikoina olen siis tehnyt todella hyviä löytöjä kirppareilta ja uutta ei ole tarvinnut ostaa kuin sukka/alusvaatepuolelta. Kirppislöytöjen tekeminen toki vaatii viitseliäisyyttä. Ei valitettavasti riitä, että käy muutaman kerran vuodessa tai selaa nettikirppiksiä joskus. Tämä on tietysti ajankäytön valinta. Itse lopetin lähes kokonaan tv:n katsomisen ja siirryin tekemään itselleni mieluisempia asioita. Yksi niistä on aarteiden metsästys, joten ilmeisesti se tuottaa tulosta. Vaatekaapissani on nyt paljon todella kivoja vaatteita niin vintage- kuin Marimekko-osastolla. On ollut mukavaa, kun ei tarvitse tuskailla, mitä laittaisin päälle juttuja. Hutejakin on tullut, sillä nettikirppisostokset ovat aina riski, mutta onneksi ne saa yleensä aina myytyä itse eteenpäin.

Tässä viime kuukausien löytöjä:

 

Tämä mekko löytyi Kirkkikseltä kierrätyksestä ja on Made in Finland laatua. Ei näyttänyt kovinkaan paljon käytetyltä ja pulitin mekosta 17 euroa. Tästä on tullut sellainen hyvän mielen kotimekko.

marimekkoa 1.jpg

     

Näitä raitapaitoja kirpparit pursuavat välillä ihan liikaakin. Siitä perinteisestä mallista en tykkää, mutta nämä vähän modernimmat mallit käyvät minunkin päälleni. Kummatkin löytyivät ihan tavalliselta itsepalvelu kirpparilta ja kustansivat 3-4 euroa kappaleelta.

marimekkoa 2.jpg

 

Unikko-kuosia riittää myös ostettavaksi. Ilmeisesti se on jotenkin epämuodikas tällä hetkellä. Itse tykkään kovasti ja nämäkin puserot päätyivät muutamalla eurolla vaatekaappiini. 

marimekkoa 3.jpg

 

Tämä löytyi Pelastusarmeijan kirpparilta ja se on juuri sopiva työhameeksi. Kierrätyskeskuksissa hinnat ovat yleensä hieman korkeammat, kuin itsepalvelukirppareilla (poikkeuksia toki on), mutta 18 euroa tästä hameesta ei ole paha. Tätä ei oltu käytöllä kyllä pilattu.marimekkoa 4.jpg

 

Nämä kaksi kotelomekkoa ovat oikein käyttökelpoisia kesähelteillä töissä. Unikko löytyi kympillä pihakirppikseltä ja mustavalkoinen nettikirppikseltä Facesta muistini mukaan 25 eurolla. Facebookissa on näitä Marimekkoa myyviä kirppareita jokunen. Hinnat ovat vaihtelevia myyjästä riippuen ja välillä ne kyllä nousevat liian ylös. Nopeat syövät myös hitaat, joten kauan aikaa ei voi pohtia, jos hyvän tuotteen siellä kohtaa. Ostamisessa on omat riskinsä, mutta toistaiseksi olen asioinut mukavien ihmisten kanssa ja saanut, mitä olen ostanut. 

marimekkoa 5.jpg

 

Tunikat ovat yksi lempi juttuni Marimekolta. Nämä trikoiset yksilöt ovat helppoja arkivaatteita mustien pillifarkkujen kanssa. Näistä olen maksanut 10-20 euroa kappaleelta. Kuosit ovat kauniita ja viihdyn näissä hyvin. Pesuakin ovat ainakin toistaiseksi kestäneet ihan hyvin.

marimekkoa 6.jpg

Näiden lisäksi kaapissa on myös muutama maximekko, joita en saanut enää aikaiseksi kuvata. Muutakin Marimekkoa olen löytänyt, mutta ne menevät sisustuskategoriaan ja esittelen niitä löytöjä sisustusblogissani. Palaillaan taas kun ehditään! 🙂

muoti ostokset trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *