Merkkivaatelöytöjä part. 1 Marimekko

Hei ja hyvä alkanutta viikkoa! Nyt menee taas hermot!!! Olin juuri saanut valmiiksi pitkän postauksen aiheesta merkkivaatelöydöt ja kun olin sitä tallentamassa, se hävisi. Koko pitkä teksti kuvineen häipyi jo toisen kerran blogiurallani ties minne. Ai että harmittaa, kun tämä on mutenkin haastavaa itselleni saada näitä postauksia tehtyä… 🙁

Nyt sitten lyhennetty versio, koska en ehdi enää muotoilla uudestaan kaikkia ajatuksiani. Tällä viikolla olisi siis tarkoitus mahdollisuuksien mukaan esitellä omia merkkivaatelöytöjäni. Ei mitään Chanelia tai Pradaa, mutta sellaisia Marimekko tasoisia merkkejä. Omat löytöni ovat tietenkin kirppis- kierrätys- tai stocksalelöytöjä.

Tänään käsittelyssä olisi Marimekko ja kuvissa on yleiseltä kirpparilta muutama vuosi sitten löytynyt laukku ja viime kesänä Pelastusarmeijalta löytynyt mekko. Laukku maksoi viisi euroa ja mekko muistaakseni kympin. Laukku toimii kuorokassinani, koska sinne mahtuu iso kansio ja mekkoa voi käyttää monimuotoisesti ihan mihin vuodenaikaan vaan. Tein mielestäni hyvät löydöt.

Tykkään paljon Marimekosta ja ostaisin mielelläni heidän myymälästään tuotteita uutena. Budjettini ei kuitenkaan salli heillä shoppailua, joten second hand on pelastukseni. Silloin saan edes joskus jotain ihanuuksia heiltä. Periaatteeni on muutenkin ostaa mahdollisuuksien mukaan pukimeni second hand tyyppisesti, joten en kovinkaan paljon harmittele, etten voi ostaa uutena merkkituotteita. Näillä löydöillä on jotenkin enemmän merkitystä, kun ne eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Kaikista Marimekon tuotteista en toki tykkää, joten pelkän merkin vuoksi en heidän tuotteitaan osta. Raitapaidat ja jokapoikapaidat jäävät ainakin ostamatta. Laadustakin joku on valittanut, mutta omani ovat kestäneet toistaiseksi hyvin kulutusta ja aikaa. Kaapistani löytyy myös yksi pusero ja sängystä lakanat, eikä niissä ole moitteen sijaa.

Kirppiksilläkin osataan jo hinnoitella merkkituotteet, joten löydöt ovat harvinaisia. Onneksi aina silloin tällöin vastaan tulee vielä näitä poikkeuksia. Itselleni tämä pienimuotoinen aarteenetsintä on osa kirppistelijän nautintoa. Vaikka monessa kierrätyskeskuksessa on jo omat rekit merkkivaatteille ja hintalaput sen mukaisia, aina joskus käteen osuu muun rojun keskeltä aarre, joka nostaa sykkeet pilviin.

Palaan mahdollisimman pian toisenlaisten merkkivaatelöytöjeni kanssa, mutta laittakaa ihmeessä kommentteihin, mitä merkkivaateihanuuksia te olette löytäneet. Olisi todella kiva nähdä ja kuulla muiden aarteenmetsästäjien tarinoita.

Mukavaa maanantain jatkoa! 

 

marimekko 1.jpg

marimekko 2.jpg

marimekko 3.jpg

 

marimekko 4.jpg

i

marimekko 5.jpg

Poolo: Benetton (kierrätys)

Mekko: Marimekko (kierrätys)

Laukku: Marimekko (kirppis)

Kengät: Din sko 

muoti ostokset raha
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *