Merkkivaatelöytöjä part. 2 Filippa K

Löytöjen esittely jatkuu seuraavaksi Filippa K:n vaatteilla. Filippa K on merkki, jota käyn ihailemassa aina City Sokoksella käydessäni. Heidän osastollaan on aina tyylikkäitä ja yksinkertaisen ihania vaatteita. Vaatteista ja brändistä tulee sellainen konservatiivisuus ja busineslook mieleen, mutta myös tyylikkyys ja ajattomuus. Tämän merkin vaatteet kestävät aikaa ja käyttöä, joten siitä syystä hinnatkin ovat perustallaajaalle hippasen liikaa. Onneksi on taas second hand mahdollisuus ja siellä voi joskus onnistaa jopa kaksi eri kertaa. Kuvissa on tänään kaksi tyyliä, koska mekko ja farkut eivät mielestäni sopineet samoihin kuviin.

Ensimmäisissä kuvissa on uusin löytöni viime viikonlopulta eli liila Filippa K:n mekko. Tämä simppeli trikoomekko tuli vastaan kierrätyskeskuksessa ja se oli ”piilotettuna” eräässä puserorekissä. Yleensä kyseisessä kierätyspaikassa mekot ja varsinkin merkki sellaiset ovat erikseen omassa rekissään. Tämä löytö oli siis vahinko ja voitte kuvitella riemun, kun huomasin piteleväni Filippa K:n mekkoa ja hintana vain viisi euroa. Jäin kyllä miettimään, että oliko joku työntänyt mekon väärään paikkaan, palatakseen sitä hakemaan vai miksi mekko oli siellä tavispuseroiden keskellä? No joka tapauksessa en voinut sitä vastustaa ja nyt se on minun. Laitoin sen heti sunnuntaina isänpäivälounaalle päälle. Tykkään liilasta väristä ja muutenkin mekko vaikuttaa yksinkertaisudessaan oikein hyvältä käyttövaatteelta.

Toinen Filippa K löytöni on vuosien takaa UFF:lta eli farkut. En edes muista tarkalleen kuinka monta vuotta sitten löysin nuo farkut. Kotikaupungissani ei ole enää ollut aikoihin UFF:n liikettä, joten tästä löydöstä on pakko olla aikaa vähintään neljä vuotta ellei enemmänkin. UFF tietää kyllä merkkivaatteiden hinnat, joten muutamalla eurolla sieltä ei irtoa merkkituotteita. Olin kuitenkin valmis maksamaan pyydetyt pari kymppiä hyvistä farkuista. Ovat kyllä olleet hintansa arvoiset perusfarkut. Ne ovat siistit ja kestävät. Juuri sellaiset turvavaatetyyppiset. Jos ei muuta löydy kaapista, niin nämä farkut jalkaan ja tulee ihan hyvä mieli. 

Seuraavaksi jatkan ”merkkivaatelöytöjäni” suomalaisten pienten ja tuntemattomampien merkkien löydöillä. Tarkoitus on peruuttaa ajassa taaksepäin ja esitellä vintage/retro-osastoa, mutta kotimaista sellaista. Pysykäähän mukana tällä viikolla! 

filippak 1.jpg

filippak 2.jpg

filippak 4.jpg

filippak 5.jpg

Mekko: Filippa K

Kengät: Minna Parikka

 

filippak 6.jpg

filippak 7.jpg

filippak 8.jpg

filippak 9.jpg

Pusero: J.P.A Company

Farkut: Filippa K

muoti ostokset trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *