Minna Parikan sample sale 15.4

Luulittekos etten lainkaan aio hehkuttaa viikko sitten tekemiäni löytöjä Minna Parikan sample salesta?!? No tietenkin hehkutan! Olen vain odottanut soittoa kolmansista kengistä, joiden piti saapua, kun toiselle kengälle löytyy pari. Valitettavasti paria ei kai löytynyt, kun mitään ei kuulunut. Jätän siis itku silmässä hyvästit ihanille pupunilkkureille. Ehkä vielä joskus kohtaamme. 😉

Kun huomasin ilmoituksen taannoin Parilan sample salesta, jouduin hetken pohtimaan jaksanko lähteä. Sairaslomalaisena ei oikein innostanut ajatus jonottamisesta ja tungeksivista naisista. Viime kesän stock salet vielä tuoreessa muistissa tiesin, että paikalle saapuu nälkäisiä Parikka faneja, jotka haluavat samaa kuin minä eli Minna Parikan kenkiä halvalla.

Onneksi eräs ystäväni tahtoi lähteä mukaan, joten ajattelin jaksavani hänen seurassaan. Saavuimme Kluuviin paikan päälle 1 ½ tuntia ennen h-hetkeä. Paikalla oli jo parikummentä jonottajaa, mutta kärkiasemiin päästiin ja ekojen joukossa sisään. Viime kerrasta poiketen kengät eivät olleet valmiina esillä, vaan myyjät nostelivat niitä valtavista laatikoista yksi kenkä kerrallaan (tästä johtui minun yksi hukkunut kenkä…) Tämä aiheutti sen, ettei pieni myyntitila meinannut tyhjetä laisinkaan, kun innokkaat ostajat halusivat odottaa, mitä laatikoista paljastuisi lisää. Koska tila oli pieni, eivät myyjät voineet asettaa kaikkien laatikoiden sisältöä esille kerralla. Jokseenkin pattitilanne, kun osa ei suostunut luovuttamaan ja ulkona jono ulottui taas pitkälle.

Kengät oli hinnoiteltu tällä kertaa seuraavasti: yksi malli (en muista mikä) 50e, avokkaat/sandaalit/korkokengät 80e, nilkkurit/talvisaappaat 100e ja puputennarit/raquelit/jodiet (sydän korkkarit) 150e. Eniten oli tietenkin kokoa 37 ja 41, mitkä ovat näytekoot. Kuulun onnekkaisiin sillä juuri Parikoissa kokoni on 37. Vaihtoehtoja oli siis itselleni pilvin pimein. Päädyin kuitenkin kolmiin kenkiin, joista siis ihanat pupunilkkurit jäivät saamatta harmillisen parin puuttumisen vuoksi. Kahdet jäivät siis haaviin ja tässä ne ovat:

parikka 1.jpg

Ihanat kissankorva kävelykengät koroilla. Pohjana tukeva kuviollinen kumi. Nämä pääsivät heti testikäyttöön viime viikonloppuna ja olivat tosi hyvät jalkaan. Korosta huolimatta jaksoin näillä kävellä yllättävän hyvin.

parikat 2.jpg

Toinen valintani olivat nämä mustat matalat siipiavokkaat, koska olen kaivannut jo pitkään töihin sopivia matalia mustia umpikenkiä. Nämä täyttävät nyt vajeen ja ovat silti hieman erityisemmät, kuin perusavokas.

parikka 3.jpg

parikka 4.jpg

    Vähän ehkä tylsemmät valinnat tällä kertaa, mutta erityis Parikka kiintiö on kenkäkaapissani jo täysi. Omistan jo niin hienoja Parikoita, että nyt ei varmaan tarvitse hetkeen tätä osastoa haalia.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Palataan taas, kun ehditään ja jaksetaan. 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *