Mustaa tekoturkista ja liehulahkeet part.2

Olen ollut ymmärtävinäni, että tekoturkis on taas kovassa huudossa. Siksi kaivoinkin vintiltä oman tekoturkistakkini ja päätin kokeilla sitä liehulahkeiden parina. Ehkä ei ihan vielä ole turkiskelit, mutta se on hujaus vaan ja ollaan talvilämpötiloissa.

Oma takkini päätyi jostain kirppikseltä itselleni jo vuosia sitten. Ihan kauheasti sille ei ole ollut käyttöä, ehkä kerran kaksi talvessa olen sen laittanut juhliin mennessä. Nyt mietin, että voisiko sitä käyttää ihan arkenakin farkkujen tai juuri näiden kuvissa olevien liehulahkeiden kanssa? Jostain syystä itselleni on aiemmin tullut sellaiset juhlavibat tuosta takista, mutta miksei se nyt menisi arkenakin. Tuntuu vaan, että täällä tuulipukuisten kanssaihmisten kanssa tuollainen takki on ehkä kuitenkin turhan fiini. Ei sillä, että kauheasti välitän muiden mielipiteistä, mutta omani on vielä kysymysmerkki.

Jos luitte postauksen laimeasta yrityksestä liehulahkeisiin, muistatte ehkä, että olen lyhyt ja monien housujen ongelma ovat liian pitkät lahkeet. No niin oli liian pitkät lahkeet näissäkin housuissa, mutta onneksi nämä olivat lyhennyskelpoiset. (Kaikki eivät ole…) Pitkä pätkä kangasta pois ja nyt pystyn näillä liikkumaan kompastelematta. Kuviokaan ei pahemmin kärsinyt, kun siinä ei ole mitään erityistä, joka katkeaisi pahasti leikkelystä. Toisaalta näitä uskalsi vähän saksiakin, kun hinta oli alennusmyynneissä vaivaiset 5e. Ihan kaikkia housuja ei uskalla meikäkäinen saksien kanssa edes lähestyä. Kalliimmat pökät jätetään ammattilasiten huostaan! Luin joskus jostain, että pienen ihmisen ei pitäisi pitää leveitä lahkeita, että se saa näyttämään lyhyemmältä. No jos näin on niin en välitä. Omaan silmään näyttäisi jopa, että lyhyet jalkani olisivat pidemmät.

Joko teidän kaapista löytyy tekoturkistakki tai -liivi? Minkä kanssa yhdistätte sen? 

turkis 4.jpg

turkis 1.jpg

turkis 2.jpg

turkis 3.jpg

turkis 5.jpg

turkis 6.jpg

Takki: h&m (kirppis)

Poolo: Benetton (kierrätys)

Housut: Gina Tricot (alennusmyynnit)

Kengät: Ellos (alennusmyynnit)

muoti trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *