Perhosteleva maanantai

Hei vaan ja terveisiä syyslomareissulta Turkista! Pääsimme pitkästä aikaa koko perheen voimin matkustamaan lomamatkalle. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui Turkin Alanya. Ihan ensisijaisesti emme tuota kohdetta olisi valinneet, mutta olimme niin myöhään liikkeellä, että parhaaat oli viety jo päältä. Emme silti pettyneet, vaan kohde oli oikein sopiva ajatellen helppoa ja kivaa lomailua perheen kanssa. Tämä viikko onkin sitten blogin puolella omistettu Turkin matkalle ja sieltä ostamilleni vaatteille. Tarkoituksena on tehdä ainakin yksi postaus ihan kohteesta ja lomastamme ja sitten vaan esitellä uusia ostoksiani yhdistettynä jo olemassa oleviin vaatteisiini.

Aloitetaan maanantai ihan kevyesti, kun en ole ehtinyt käydä lävitse matkakuvia tai kunnolla vielä kuvailla uusia vaatteita. Näissä kuvissa on ihan tavallinen asu, jonka väripilkkuna on tuo uusi perhospusero. Pohjalla on perus mustat housut ja kengät. Ei siis mikään mulistava asu, mutta juurikin taas helppo pukea arjen menoihin. Pusero, joka on 100% puuvillaa, piristää hieman muuten yksinkertaista lookkia.

Turkissa on vaateketju nimeltä LC Waikiki, jota tituleerataan meillä länsimaissa Turkin Hennes&Mauritziksi eli hyvin samantyyppistä vaatetta ja suht samanlaisella konseptilla. Sieltä teinkin monta hyvää löytöä piristämään loppusyksyn ja talven pukeutumista. Jostain syystä tykästyin tähän viininpunaiseen perhospuseroon, vaikka en yleensä välitä hempeistä perhosista. Tässä ehkä tuo väri ja materiaali herättivät huomioni kuosia enemmän. Ihan hauska pusero tosiaan piristämään muuten ihan tavallista asua.

Yllättävän hyvin tuo pusero silittyi, vaikka se on siis 100% puuvillaa. Se ei tietenkään jousta, koska materiaaliin ei ole sekoitettu mitään. Varmaan se käytössä rypistyy, mutta jotenkin vaan tykkäsin puseron pehmeästä, ei niin teollisesta tunnusta. Turkkilainen puuvilla on ainakin aiemmin omassa käytössäni osoittautunut erittäin kestäväksi laadultaan, joten saa nähdä miten nyt käy.

Näiden pikaotosten myötä toivotan oikein perhostelevaa maanantaita ja palataan pian asiaan!   

 

perhonen 1.jpg

perhonen 2.jpg

perhonen 3.jpg

perhonen 4.jpg

perhonen 5.jpg

Paitapusero: LC Waikiki

Villakangastakki: edc

Villahuivi: Kierrätys

Housut: Lee Cooper

Kengät: Vagabond (kirppikseltä)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *