Pihalla

Kuten kuvista näkyy, olen pihalla. Niin kirjaimellisesti kuin kuvainnollisestikin. Tämä tekninen puoli ei todellakaan ole vahvuuksiani. Tiedän, että kuvat ovat liian suuria, eikä niitä ole pahemmin muokkailtu. Puolustuksekseni todettakoon, että näiden kuvien saaminen ylipäätänsä oikeinpäin tänne blogiin kesti ikuisuuden, joten tällä kertaa näin. Seuraavan kerran yritän perehtyä kuvanmuokkaukseen. Nyt olen onnellinen, että sain nämä edes tänne.

Tarkoituksena on esitellä asua, joka menee näin lämpimillä keleillä, mutta henkii jo tulevaa syksyä. Päivän asu koostuu h&m:n luonnonvalkoisesta silkkipuserosta, jonka löysin kierrätyskeskuksesta, oliivin vihreästä nahkahameesta Zaran alennusmyynnistä ja mustista Marco Tozzin hapsukorkkareista, jotka myös löysin kierrätyskeskuksesta. Hame on lyhyt ja olen tottunut pitämään sitä paksujen sukkahousujen kanssa, mutta ei nyt sentään kriittiset paikat vilkkuneet, joten kehtasin ilmankin mennä. Sääret tosin kertovat karua tarinaa kylmästä kesästä, jolloin aurinkoa ei usein nähty. Valkoisethan nuo koivet ovat kovin, mutta menköön tällä kertaa. Kohta ne pitää kuitenkin verhota taas kylmien kelien koittaessa.

Tämä asu on mielestäni hyvä esimerkki siitä, ettei aina tarvitse ostaa uutta ja kallista pukeutuakseen kivasti ja muodikkaastikin. Hapsukenkiä olen bongannut blogeista ja muotilehdistä pitkin kevättä ja kesää. Valkoinen silkkipaita sopii asuun kuin asuun ja on ajaton. Samoin myös nahkahame. Paita ja hame ovat monikäyttöisiä ja sopivat monenlaisiin yhdistelmiin. Hapsukorkkarit taas hauska lisä perusasuun. Hintaa tälle asulle kerääntyy kokonaisuudessaan jokusen euron yli kaksikymppiä. Ei siis paha, vai mitä?

Pyydän ottamaan kuvia tarkastellessa huomioon, että kuvan ”malli” on ensikertalainen, eikä siis tiedä yhtään, mitä tekee. Pituutta hänelle on suotu vaivaiset 157cm, eikä hän täten saa itseään venytettyä mallimaisiin ulottuvuuksiin. Intoa kyllä riittää, joten katsotaan tapahtuuko kehitystä tulevaisuudessa.

 

DSC_0011.JPG

DSC_0025.JPG

DSC_0026.JPG

DSC_0029.JPG

DSC_0033.JPG

DSC_0039.JPG

DSC_0038.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *