Pitkästä aikaa kirppislöytöjä!

Hei pitkästä aikaa! Blogit ovat jääneet tahattomalle tauolle kaikenlaisten myllerryksien keskellä. Nyt lupaan taas ryhdistäytyä ja postata enemmän ja aktiivisemmin. Mielessä onkin paljon ideoita, joten toivottavasti aika vaan riittää toteutukselle.

Viime aikoina kirppareilta on tarttunut ihan vaan yksittäisiä juttuja mukaan, mutta tänään pitkästä aikaa tein tosi hyviä löytöjä. (Ainakin omasta mielestäni.) Kurkataanpa siis niitä!

Mittari saunaan. Moderni ja tyylikäs mittari uuteen saunaan, kunhan se joskus valmistuu. Näkyy olevan kotimainen tuote. Tykkään sen yksinkertaisesta mallista. En oikein kestä niitä perinteisiä ”hassuttelu” mittareita, joissa on joku kuva ja teksti. Tämä maksoi 2,5e.

k1.jpg

 Pöytälamppu työhuoneeseen. Olen sentäs etsinyt punaista pöytälamppua, jossa olisi retrofiilis. No nyt löytyi viimein ja maksoi vain 3e.

k2.jpg

Marimekon verho tai pöytäliina. Itse meinaan laittaa verhoksi. En ole tyytyväinen ruokahuoneen verhoon, joten kokeilen tätä sinne. Hinta 3,5e.

k3.jpg

Puuvilla tunika. En enää osta halpaketjujen vaatteita lähes laisinkaan. Tämä oli vaan niin kivan värinen ja 100% puuvillaa, joten kerrankos sitä rikkoo omia sääntöjään. Hinta 4e.

k4.jpg

Musta mekko. Olen pitkään etsinyt mustaa siistiä, laadukasta ja parempaa retromekkoa, joka soveltuisi töihin. Nyt sen viimein löysin, vaikka työt tosin loppuivat juuri. Pakko oli tämä ostaa, kun viimein sen löysin. Ehkäpä niitä töitäkin vielä tulee tehtyä. Hinta 4e.  

k5.jpg

Vihreä retromekko. Tämä oli kyllä ihan turha ostos, mutta en pystynyt vastustamaan, kun mekon merkki oli Mallimarja ja hintakin vain sen 4e. Ehkäpä tällekin löytyy vielä käyttöä.

k7.jpg

Vuokon Tunika. Jos kirppiksellä kohtaan retroa, jonka lapussa lukee Marimekko tai Vuokko, niin pakkohan se on ostaa, jos hinta vaan on kohdallaan. No tässä oli. Vaivaiset viisi euroa. Nämä tahtoo kuitenkin aina olla liian suuria, vaikka tämänkin kokolapussa lukee xs. Laitan sitten eteenpäin, jos en osaa näin reilua käyttää.

k6.jpg

 

Tässäpä nämä tällä kertaa. Jatketaan pian uusien postausten kanssa, niin tässä blogissa kuin sisustusblogin puolella. 🙂

muoti ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *