Sneakpeak SuomiLove next season

Heipä hei pitkästä aikaa! Muutosta on nyt vierähtänyt viikko ja voi pojat millainen viikko on ollut. Sen lisäksi että olen yrittänyt epätoivoisesti järjestää uutta kotia jonkinlaiseen asuttavaan muotoon, palasin töihin ja minut buukattiin SuomiLove sarjan kuvauksiin laulamaan. Vauhtia on siis riittänyt, joten ensi viikko menee varmaan ihan sulatellessa kaikkea.

SuomiLove on aivan ihana sarja, jossa yllätetään ihmisiä omistamalla heille joku tärkeä laulu. Olen huokaillen seurannut kaksi edellistä tuotantokautta ja ihastellut rohkeita tarinoita ja ihania biisejä. Lempparini SuomiLovessa on lahjakas lauluntulkki Osmo Ikonen, jonka taustalla sain laulaa myös joulukonsertissa. Ja kyllä koko Lovebändi vetää niin hienosti, että kelpaa kuunnella ja fiilistellä.

Nyt sitten kävi niin hienosti, että pääsin siis mukaan laulamaan yhteen SuomiLoven jaksoon ihanan porukan kanssa. Lahden gospelkuorosta (jossa laulan) pyydettiin pieni porukka laulajia mukaan yllätykseen. Saimme olla osana aivan ihanaa päivää ja tilannetta. Jännittävää oli myös päästä sarjan kuvausten kulisseihin ja tajuta kuinka paljon työtä vaatii muutaman minuutin pätkä. Monta tuntia tehtiin hommia, mutta kivaa oli!

Tässä siis pieni sneakpeak tulevan kauden yhteen jaksoista. Kaikkeahan ei saa paljastaa, mutta vähän kuitenkin. 😉 

 

 

DSC_2653[1].JPG

love 3.jpg

love 4.jpg

love 5.jpg

love 6.jpg

love 7.jpg

(Neljä ensimmäistä kuvaa omiani, mutta kaksi viimeistä kuvaa lainattu kuorokavereilta, ethän lainaa luvatta!!!!)

Kiitos vielä kuorokavereille, kuoromme johtajalle ja koko SuomiLoven porukalle, että saimme olla mukana tekemässä hienoa yllätystä. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *