Syksyn värinen hame Nansolta

Nanso on yksi lempimerkeistäni. Kaapistani löytyykin useampi Nanson mekko, yöpaita, jakku ja hame. Uusin löytöni on tämä Nanson hame syksyisissä väreissä. Tämä tuli vastaan ihan kirpiksellä, mutta usein ostan Nanson tuotteeni ihan heidän omasta myymälästään. Tässä kohtaa pienuuteni onkin kätevä ja hyvä juttu, sillä saan usein Nanson tuotteita heidän myymälästään edullisesti, kun alennusrekkeihin päätyy pienin koko eli xs.

Ihan mielelläni kyllä heitä tukisin täydelläkin hinnalla, sillä tuotteet ovat laadukkaita ja kotimaisia. Kesällä kantatuikin huolestuttavia uutisia Nanson kannattamattomuudesta. Toivottavasti Nanso ei lopeta, koska ihan todella pidän heidän tuotteistaan. Olisi sangen harmillista, jos taas yksi kotimainen ihana tuotemerkki häviäisi tai siirtyisi ulkomaille. Tarkemmin en ole edes uskaltanut perehtyä heidän tilanteeseensa, koska toivon kovasti, että kuulemani uutiset eivät olleet kuin tilapäinen takaisku.

Kehotankin teitä satsaamaan nyt Nansoon, jos mahdollista. Käykää kurkkaamassa heidän myymälöitään tai katsomassa isojen tavaratalojen osastoilta Nansoa. Voitte yllättyä positivisesti, sillä heiltä löytyy myös tyylikästä ja ihan nuorekasta vaihtoehtoa. Ainakin yhteistyö Katri Niskasen kanssa poiki todella kivannäköisiä Katrimaisia mekkoja. 

Nanson tuotteet ovat ainakin omassa käytössäni kestäneet todella hyvin, joten niistä raaskii maksaa enemmän. Eivät ne silti mitään kalliita ole. Joten jos laadukas puuvilla yhtän kiinnostaa, niin kipin kapin katsomaan, mitä Nanso tarjoaa, ennen kuin on myöhäistä!

Ensi viikon lomailemme perheen kanssa muissa maisemissa. Yritän ajastaa pari postausta, jos tässä lähtöhässäkässä onnistun. Toivottavasti saisin lomalla kivoja asukuvia, joita voisin sitten tänne laittaa matkavinkkien kera. Asut on toki kesäisiä, mutta tuovat varmaan vaihtelua tähän syyspukeutumiseen. 

Mukavaa viikonloppua ja lomaa, niille jotka vasta aloittavat syyslomansa!

Nanso 1.jpg

Nanso 2.jpg

Nanso 3.jpg

Nanso 4.jpg

Nanso 5.jpg

Hattu: Ellos

Takki: h&m (kirppikseltä)

Poolo: Lindex

Hame: Nanso (kirppikseltä)

Kengät: Ellos

Laukku: Mexx

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *