Toinen vintage vaihtari

Heipä hei! Vuoden kiireisin aika on menossa töissä ja kroppa reistailee taas vaihteeksi. Yrittää kai reppana ilmoittaa, ettei tällainen peli vetele. Pari viikkoa pitäisi vielä jaksaa kiivaampaa tahtia ja sitten pitäisi hellittää. Ainakin toivon niin…

Postailin viimeksi ihanasta Kaisu Heikkilän mekosta, jonka sain vaihtarina ystävältäni. Tässä olisi pari kuvaa toisestakin vaihtarista, jonka sain samaiselta ystävältäni. Tämä musta mekko on oikeasti vintage kamaa ja vaikken kauheasti kokomustasta välitä, on tässä mekossa tunnelmaa. Pieni nappirivi etupuolella ja kauniit hihansuupitsit ovat kuin suoraan menneiltä vuosikymmeniltä. Mitään merkkiä mekossa ei ole. Taitaa olla jonkun kotiompelijan tekemä.

Saappaat ovat kierrätyslöytö, eikä niillä oltu kävelty metriäkään pohjista päätellen. Ne ovat Lana Finlandin mokkanahkaiset saapikkaat piparireunoilla. Ei mitään uutta mallistoa nekään merkistä ja saappaiden vuoresta päätellen. Kuvissa niiden väri ei pääse oikeuksiinsa, mutta se on tumman liila.

Tähän vuodenaikaan on vaan mahdotonta saada minkäänlaisia valokuvia, kun ei ole kunnon kuvausvehkeitä. Valo ei riitä ja harvoin edes olen valoisaan aikaan kotona. Katsotaan toisiko pukki kunnon kuvausvehkeitä, joilla ehkä sitten tulevaisuudessa saisi parempia valokuvia. 

Vintagevillitys siis jatkuu vahvana, joten katsotaan mitä seuraavaksi postailen. Kivaa viikon alkua!

musta vintage 1.jpg

musta vintage 2.jpg

Mekko: Vintagea (vaihtarina saatu)

Saappaat : Lana Finland (kierrätys)

Laukku: (kirppis)

muoti trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *