Uusin pakkomielle

Heipat vaan näin tiistainakin! Ajattelin vaan tulla kertomaan, että olen taas kehittänyt uuden pakkomielteen itselleni. Kuulun siihen ihmisryhmään, joka tasaisin väliajoin innostuu jostain oikein palavasti. Kärsimättömänä ja lyhytjännitteisenä haluaisin aina toteuttaa visioni heti ja saada välittömästi vaikka haluamani tuotteen kotiin.

Viime vuosina haluni kohteiksi ovat joutuneet esimerkiksi Minna Parikan kengät, vintage/retrovaatteet ja Marimekon tuotteet. Pakkomiellettäni kuvaa silloin osuvasti se, että etsin jatkuvalla syötöllä nettikirppiksiltä kyseistä pakkomiellettä tai kierrän kirppiksiä ja kierrätyskeskuksia palavalla innolla. Mikän muu e kelpaa kuin tuo kyseinen juttu, jota halajan.

Nyt siis mielessäni on uusi kohde ja se on Lola Ramonan kengät. Onko mitään niin ihanaa, kuin nuo kyseisen merkin ihanuudet?!? Nyt olisi siis ihan pakko saada edes yhdet Lola Ramonan kopottimet itselleni, vaikka juuri nuo kuvassa olevat. Ne olisivat ainakin värinsä puolesta monikäyttöiset, sillä monethan merkin kengistä ovat kirjavia, joten se asettaa haastetta muulle asulle. Uutena en tietenkään raaski niitä hankkia, mutta jos jossain nettikirppiksellä tärppäisi, niin olisin oikein iloinen. 

Lupasin itselleni, että yhdet kengät saan luvan ostaa, jos löytyy juuri nuo mieluisat, sillä kannoin juuri monet korkokengät kirppikselle. Olen päättanyt pitää vain erikoisempia juhlassa, koska niitä on niin harvoin. En siis enää säilyttele kenkiä, joita en aio pitää. Juhlan hetkellä jalkaani kuitenkin valikoituu jotkut todella ihanat kengät kuten Parikat. Miksi siis säilytellä kenkiä, jotka kalpenevat heti kättelyssä kaikkien ihanuuksien rinnalla.

Hyvää viikon jatkoa vaan kaikille ja katsotan onnistunko metsästämään itselleni yhdet Lola Ramonat! 

LOLA02.jpg

 

puheenaiheet hopsoa trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *