Vanhaa Minna Parikkaa

Heipä hei pitkästä aikaa! Taas venähti tämä postausväli. Jouduin sairaslomalle ja olen joutunut tässä sulattelemaan tätä tilannetta vähän aikaa. Nyt kuitenkin yritän tarttua ainakin tähän blogin pitämiseen, koska se on minusta todella kivaa ja rentouttavaa. Saanpa hetkeksi muuta ajateltavaa…

Myin tässä taannoin pois kahdet Minna Parikan kengät, koska toiset olivat liian väljät ja toiset taas alkoivat puristaa pidemmässä käytössä. Löysin ostajat suht helposti ihan kaveripiiristäni, eikä minun tarvinnut kärsiä tappiota, koska kummatkin kengät olivat alunperinkin edulliset.

Nyt olen selaillut taas nettikirppiksiä, jotta saisin myydyt Parikat korvattua. Sitten tärppäsi eräässä Facebookin ryhmässä ja sieltä löytyivät nämä mustavalkoiset Gwyneth nilkkurit. Ne ovat aivan ihanat ja jaksoin niillä koko päivän tallustaa, vaikka ne ovatkin korkeat. Näiden lesti on juuri sopiva itselleni.

Tykkään muutenkin ehkä enemmän näistä vanhemmista Parikan malleista. Uusissakin on kivoja, mutta toisaalta ehkä liian kirjavia, eikä niin klassisia. Onneksi Raquelit ja Jodiet ovat tulleet jäädäkseen, sillä ne ovat aivan ihanat kuosissa kuin kuosissa.

Tässä siis kuvia uusimmasta löydöstäni. Ei mahda mitään, että sydän sykkii Minna Parikan kengille aina vaan ja yhä uudestaan. Toivottavasti kohta taas järjestetään Parikoiden stocksale. Olen kärppänä paikalla, jos ajankohta vaan sopii. 

 

DSC_1742 (2).JPG

DSC_1743 (2).JPG

DSC_1745 (2).JPG

DSC_1746 (2).JPG

DSC_1747 (2).JPG

DSC_1748 (2).JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *