Viikonlopun ostoksia part.2 Ivana Helsinki

Hyvää tiistaita! Postaukset viikonlopun Helsingin reissulta jatkuvat. Käyn minilomillani Helsingissä usein samoissa paikoissa ja yksi tärkeä paikka on Kaivarin Kanuunan kirppis, jossa ihanien löytöjen mahdollisuus on potenssiin kymmenen! Ja niin kävi tälläkin kertaa.

Myrskyssä suunnistin Kanuunaan, vaikka vettä satoi ja tuuli meinasi viedä hiuksetkin päästä. Onneksi menin, koska siellä odotti jätti pöytä täynnä aarteita. Olin edellisenä viikonloppuna harmitellut, ettei minulla ollut mahdollisuutta lähteä Ivana Helsingin garage saleen. Ivana Helsingin tuotteet kuuluvat osastoon lempparit ja selaan nettikirppiksiä kiilto silmissäni, jospa sieltä tärppäisi.

Nyt Kanuunasta löytyi siis iso pöytä, joka oli täynnä näitä Ivana Helsingin tuotteita. En tiedä, mutta luulen, että pöytään oli päätyneet ne tavarat, jotka jäivät yli sieltä garage salesta. Olen kuullut, että esim. Minna Parikka vie ylijäämä tuotteita Kanuunaan aina joskus, joten miksei myös Paola Suhonen tai siis hänen tiiminsä?!

Joka tapauksessa olivat Ivanan tuotteet päätyneet kirppikselle mistä vaan, nyt niistä osa ovat minulla. Pengoin siis ilolla valtavia tavara kasoja ja löysin kaksi mekkoa, legginsit, pienen laukun sekä kasan pussukoita. Pussukat lähtevät joulupaketteihin, mutta mekot, legginsit ja laukku pääsevät ihan omaan käyttöön. Hinnat olivat alkuperäisiin nähden minimaaliset, joten voisin sanoa, että tulipa tehtyä löytöjen löytö. En toki tiedä, millä hinnoilla siellä garage salessa tuotteita myytin, mutta ainakin nuo kirpparihinnat olivat mielestäni pienet. 🙂

Nyt jos siellä lukee joku Ivana Helsingin fanittaja, niin kipin kapin Kanuunaan, jospa siellä vielä olisi pöytä täynnä tavaraa. Tosin en tiedä kuinka pitkään he siellä myyvät, mutta lauantaina tavaraa oli vielä jäljellä ihan kivasti. Nyt vaan enää puuttuu se kerta, kun löydän sieltä pöydällisen Minna Parikan kenkiä. Siinä kyllä toteutuisi kaikkien aikojen unelmat!

Aloitan huomenna pitkän työputken, joten saa nähdä kuinka monta postausta ehdin/jaksan tässä tehdä. Yritän kyllä edes jokusen asupostauksen ehtiä. Mukavaa viikkoa kaikille!

ivana 1.jpg

ivana 2.jpg

ivana 3.jpg

ivana 4.jpg

ivana 6.jpgivana 5.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *