Vintagelöydöt kirppiksiltä

Viimeinkin myös täällä blogissa. Aika on mennyt tehokkaasti muuton ja remontin puolella, joten vaateasiat ovat jääneet hetkeksi taustalle. Vaikka kirppiskiertelyssä olen keskittynyt sisustamiseen, eivät löydöt ole loppuneet vaatepuolellakaan. Aarteita on löytynyt niin paljon, että ne on jaoteltava useampaan postaukseen. Olenkin viime kuukausina ollut kirpparionnettaren suosiossa, sillä teen jatkuvasti mahtavia löytöjä. Tähän päätin koota vintagemekko ihanuuksia. Nyt löytyy vuosiksi eteenpäin mekkoa niin juhlaan kuin arkeen. Eipähän tarvitse etsiä ketjuliikkeistä mitään ja pelätä, että juhlissa on tekstiilikaksonen. 

Seuraavaan postaukseen kerään kaikki viime kuukausinä löytämäni Marimekon kirppisaarteet ja kolmanteen juttuun voisin keräillä sitten astia-aarteita. Toivottavasti ehdin lunastaa lupaukseni!

Tässä kuitenkin retro/vintage ihanuuksia:

Arolan villamekko, joka näyttää upealta päällä, ei niinkään henkarilla roikkuessa.

löydöt 1.jpg

 

Harrastan harvoin tekokuituisia vaatteita, mutta tämä oli söpö ja näytti päällä niin kivalta, että se pääsi kokoelmaan odottamaan syksyn viileämpiä kelejä.

löydöt 2.jpg

 

Tämä mekko on Kaisu Heikkilän tuotantoa ja löysin sen Helsingistä Uffilta. Ei vaan säät ole suosineet lyhythihaisia mekkoja toistaiseksi.

löydöt 3.jpg

 

Tämän kotimaisen kaunottaren löysin Fidalta ja se on niin mahtavan näköinen, että päätyy ehdottomasti esiintymisasuksi.

löydöt 4.jpg

 

Tämä on hieman hillitympi retromekko Pialta&Paulalta. Leikkaus on kuitenkin kaunis ja ajattelin juhlia yhdet kastejuhlat siinä.

löydöt 5.jpg

 

Facebookin vintage nettikirppis tuo jatkuvasti eteeni kaikkia ihanuuksia. Tämä on vaan niin kaunis, että pakkohan se oli saada.

löydöt 6.jpg

 

Arolan punainen tunika on jo osoittautunut hyväksi käyttövaatteeksi niin töissä kuin konsertti-illassa, joten povaan sille pitkää tulevaisuutta vaatekaapissani.

löydöt 7.jpg

 

Rakkautta ensisilmäyksellä! Tämä tunika on vaan ihana ja vatsamakkaroille anteeksiantava. Povaan myös tälle pitkää ikää.  

löydöt 8.jpg

Tässä taas todisteita siitä, miten ihania juttuja voikaan kirppiksiltä löytyä. Ensi kerralla siis Marimekkoa! Palataan toivottavasti pian. 🙂

muoti trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *