Miehenkaatopastasta

Noniin rakkaat sinkkumuijat. Otan hetkellisen harha-askeleen kohti kulinaristista blogia ja jaan teille erään ruokaohjeen, jota oon kokannut about kaikille miehille joita oon tavannut useemman kerran. Tätä ohjetta oon jakanut eteenpäin jo vuosia, ja jokunen vuosi sitten yksi mun silloisista työntekijöistä nimesi pastan miehenkaatopastaksi. Olin et huh, heurekaa! Nyt nasahti toi titteli! Tällä ohjeella saat meinaan saletisti kaadettua kollin lakanoihin, sillä kaikessa konstittomuudessaan ja helppoudessaan tää pasta tekee vaikutuksen mieheen kuin mieheen. Tää hullaannuttaa ennen kaikkea mauallaan mutta ei yhtään vähemmän sillä, ettei se ole mitään kasviksilla hifistelyä vaan rehellistä äijämättöä! Eka sälli jolle tätä koskaan tein totesi pastaa lapioidessaan että ”Vittu et on siistiä ettet oo mikään basic porkkananpuputtaja”. Ohjeen olen itse kokeilemalla hoksannut, toki sen innoittajana toimi jo kauan sitten turkulaisravintola Blankon ruokalistalta poistunut lemppariannos, Salamifetapasta. Valmistusaika safkalle n. 10-15min, eikä vaadi juurikaan aivotoimintaa jotta voit täysin keskittyä nokkelaan flirttailuun kokkailun ohella. Noniin, ei muuta ku hommiin!

 

MIEHENKAATOPASTA à la sinkkumuija

Ainekset:

1 pussi valmiita salamisuikaleita

1 purkki fetakuutioita

1 pussi pakastesipulia 

1 purkki (n.500g) paseerattua tomaattia

1 purkki pippurikermaa (esim. Valion Mustapekka-kerma)

sokeria

pastaa 

parmesaaniraastetta 

 

Gör så här

1. Laita pasta kiehumaan. Määrä sellainen kunnon kattilallinen (Slightly vague, tästä viimeistään huomaa että eka kerta kun kirjoitan ruokaohjetta!)

2. Kuumenna paistinpannu, ja heitä salamit kuumalle pannulle. Ruskista hieman, kunnes rasva alkaa karkaamaan suikaleista pannulle. Viskaa perään sipulit. Pyörittele pannulla kunnes sipulitkin ovat hieman ruskettuneita.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja sokeria noin vähän alle ruokalusikallinen. Sokeri taittaa sekä tomaatin kitkeryyttä että tulevan pippurikerman tujuutta. 

4. Laske pannun alla olevan levyn lämpöä ronskisti kun tomaattisoosi kuplii, ja lirvauta joukkoon pippurikerma. Sekoita, ja odota se n. nanosekunti kunnes kastike taas hieman kuplii ja ota pannu pois liedeltä. 

5. Tässä kohtaa kokkailuspektaakkelia on kulunut aikaa n.7-8min ja pastan pitäisi olla juuri sopivan al dente. Poista pastakattila liedeltä ja valuta pastat välikössä. Luikauta kastikepannulle fetakuutiot sekaan ja sekoita. Heitä mukaan keitetty pasta ja huljauta kauhalla kastikkeen joukkoon. 

6. Tarjoile per heti parmesaaniraasteen kera. Ruokajuomaehdotuksena kevyen kupliva kevyt lager. 

7. Jätä tiskit pöydälle ja siirry makuuhuoneeseen. 

 

Tää on myös todella low budget safkaa, joten sopii myös himokkaiden opiskelijamimmien tarjoiltavaksi. Kun ostat kaikki ainekset ns. off brand, tulee koko satsille hintaa alle kymppi (Myös valmiit salamisuikaleet voit korvata pilkkomalla niiden sijaan pannulle paketillisen halvinta metwurstia mitä Alepan leikkelehyllyn kyykkyboksista löytyy sekä pastana toimii aivan passelisti makarooni).

Miltä kuulostaa naiset, onko tästä haastajaksi White Trash Disease Natan panopastalle?

 

 

68585-george-costanza-gif-food-and-s-twna.gif

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *