Toisesta kierroksesta

No mutta! Nyt alkaa vihdoin tämänkin sinkkumuikin lähitulevaisuudessa näkyä valoa panotunnelin päässä! Apua, olo on kuin pikkutytöllä joka venaa ihastukseltaan vastausta rakkauskirjeeseen jonka vaivihkaa sujautti pojan kenkään ennen välituntia. Hihityttää, jännityttää ja kutkuttaa. Koska arvatkaa mitä? MÄ TAIDAN SAADA LAUANTAINA SEKSIÄ!!! 

Tilanne on kuulkaas eskaloitunut siihen, että mä en oo nähnyt yhdeksään kuukauteen mulkun mulkkua paitsi päiväunilla ja pornovideoiden seksikuningattarien rintojen välissä. Yhdeksän kuukautta. Ai saatana se on pitkä aika. Tää mun lähes vuosittainen A-seksuaalinen vaihe on nyt kestänyt pidempään kuin aikoihin, sillä viimeks juhannuksena on a) tehnyt oikeasti mieli ja b) lykästänyt. Näissä epäseksuaalisuuden multihuipentumakausissa on se paha puoli, että mitä pidempään se kestää, sitä vaikeampi on hypätä seksinhakuralliin mukaan ja aivan vitun viimeisenä ajatuksena on nähdä kaikki se uuteen ihmiseen tutustumisen vaiva vain kasuaalin seksin vuoksi. Mutta hallelujah, praise the Lord, kaikki tähdet on täydellisen jiirissä ja mun ei tarvitsekaan. 

Vuosi sitten mut dumpattiin ja jo heti jälkeisellä viikolla lähti homma laukalle. Mulla oli viikon sisään kaksi lohduttajaa joista toista näin vielä toistamiseen. Tää kyseinen toka deitti oli henkisesti hyvin rankka, ja tää sälli tajus että mä en oo aivan tilanteessa paikalla ja tajus jättää mut yksin ahdistukseni kanssa seksin jälkeen vaikka sovittu oli yökylään jäämisestä. Ai miten niin se näkyy päälle päin että pidätät vaan itkua ja yrität täysiä näyttää siltä että oot iloinen että just se sälli on siinä just sillon?

Onnellisten sattumusten sarja johti sellaiseen tilanteeseen, et meidän tiet kohtas nyt muutamaa päivää vaille tasan vuoden myöhemmin ja sovittiin treffit lauantaille. Lähinnä vitsailtiin siitä mun viime vuotisesta tilasta ja miten hel-ve-tin väärä aika ja paikka se oli meidän ekalle kohtaamiselle. Tää tyyppi ei oo ravannut elämässään yhtään enempää kohti mun ajatusta husband goalseista, mutta onpa kiva nähdä jo ennestään tuttua munaa naamaa (Piti itsekin ihan varmistaa tosta viime vuoden blogitekstistä että olihan se seksi oikeasti hyvää ennen kuin vastasin myöntävästi treffikutsuun).  

Ei pitäis huudella ääneen ettei käy köpelösti, mut kyllä mä aion viedä sen himaan. Silläkin uhalla, että oon yhtä ruosteessa munanvetkutustaidoissani ku mun kaksi vuotta sisäpihalla talvehtinut kasaripyöräni.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *