Mikä Maca?

maca.jpg

Opiskelijan arki on välillä hektistä, etenkin näin viimemetreillä.. Rästit pois, viimeiset tentit tentittävänä ja päästävä pakolla läpi, opinnäytetyön deadline lähestyy ja tulevaisuutta papereiden saannin jälkeen pitäisi miettiä.

En ole kärsinyt niinkään syysväsymyksestä, mutta olen koittanut kuitenkin huolehtia mm. vitamiinien saannista Berocan avuin. Hieman se on käynyt kukkaron päälle, etenkin kun pieni määrä maksaa ja siitä ei kahdelle oikein siitä viikkoa pitemmälle. Päätinkin olla tänään mainonnan uhri: Kotiimme tuli luontaistuotemainos, jossa oli lyhykäinen esittely macajauheesta ja tarjous. Kuvan 250 gramman paketti hieman reilu 9 euroa. Lupaukset olivat niin hyvät, että vaikka liikkeessä myyjä sanoi tuotteen maistuvan pahalle, päätin kokeilla.. Tyrmäävästä hajusta huolimatta sekoittelin jauhetta aluksi teelusikallisen kokeena kaakaon joukkoon. Pitänee lisäillä vähän kerrallaan aina enemmän juomiin ja kokeilla miten on hyvä. Toivottavasti tämä tepsii!

Mainoksissa luvattu energisyys olisi plussaa kun tekemistä riittää, stressitaso saisi pysyä näin alhaalla.. Vaikka ei näin pahakaan ole. Kokeillaan kuitenkin ja jatketaan sitä muutakin ”terveyssapuskaa” tässä joukossa: niitä marjoja ja hedelmiä aina mahdollisuuden mukaan tuoreina.

Kokemuksia macasta?

hyvinvointi terveys opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *