Tammikuussa loppuneet tuotteet

Catrice Ten!sational 10 in 1 Dream Primer

Tuote lupaa pohjustaa ihon, supistaa ihohuokosia, tasoittaa ihon väriä, häivyttää ryppyjä, kosteuttaa sekä tuoda hehkua iholle. Paljon lupauksia siis. Tämä primer tasoitti hyvin ihoa, häivytti ihohuokosia ja heleytti ihoa. Käytin sitä välillä bb-voiteen tapaan, koska se antoi myös sävyä. Ihan hyvä tuote, mutta en innostunut siitä niin että ostaisin uudestaan. Miinusta pakkauksesta: teksti irtoili jo ennen kun leikkasin pakkauksen kahtia ja onnistuin saamaan sormien kautta kasvoille mustia pieniä roskia. 😀

Herbina Tuuheuttava kuivashampoo

Kuivashampoo lupaa raikastaa hiukset, antaa volyymia ja tukea muotoilua. Kokeilin tätä kerran äidiltäni ja halusin ostaa itsellenikin testiin, vaikka olen aiemmin käyttänyt ainoastaan Batisten kuivashampoota. Tämä oli Batistea hienojakoisempaa enkä onnistunut saamaan tällä valkoisia läiskiä päähän, toisin kuin Batistella, jos suihkutan sitä liian läheltä. Tämä ei mielestäni poistanut rasvaisuutta yhtä hyvin kuin Batiste, mutta tuuheutti ihan hyvin. Plussaa miedosta, raikkaasta tuoksusta.

Catrice Instant Awake Concealer

Tämä peitevoide ei ollut kovinkaan peittävä, mutta se toi valoa kasvoille. Käytinkin sitä valokynän tapaan. Hyvä ja edullinen tuote, voisin ostaa uudelleen.

Catrice Slim’matic Ultra Precise Brow Pencil

Minulla on ollut näitä kulmakyniä ainakin kolme kappaletta. Tuote on mielestäni hyvä, se ei katkea helposti ja väriä tulee helposti. Tuote kuluu vaan tosi nopeasti. Edullinen se toki on, mutta lyhytikäisyytensä vuoksi aika epäekologinen muovisen pakkauksensa kanssa. Voisin ostaa uudelleen, mutta otin tämän jälkeen testiin eri merkin kulmakynän.

Biozell Keratin Heat and Styling Spray

Tämä pullo on aivan täysi, mutta joutaa roskiin. Olen ostanut tämän varmaan kolme vuotta sitten, ja se on jäänyt käyttämättä. Tuote oli jotenkin tosi paksua ja teki hiuksista koppuraiset. En tykännyt.

Redken Extreme Anti-Snap Anti-Breakage Leave-In Treatment

Tuote lupaa vahvistaa ja korjata vaurioituneita hiuksia sekä silottaa kaksihaaraisia ehkäisten hiusten katkeamista jatkossa.  Huomasin tuotteen silottavan hiuksia, mutta katkeilua se ei lopettanut. Tuntui kuitenkin kosteuttavan hiuksia ja tekevän niistä vähemmän pörröiset pesun jälkeen. Ostin tuotteen huhtikuussa 2020 ja hiusten katkeilu loppui vasta lokakuussa 2020 Olaplexin käytön aloittamisen myötä. Tämä sarja on ilmeisesti uudistunut, joten en tiedä saako tätä tuotetta enää edes, mutta en koe tarpeelliseksi ostaa uudestaan.

Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil

Hyvä öljymäinen puhdistustuote kaksoispuhdistukseen. Peseytyy öljymäisyydestä huolimatta hyvin pois. Käytän tätä aamuin illoin. Otin jo uuden pullon käyttöön tätä tuotetta.

Olaplex 3 Hair Perfector

Taas yksi purkki Olaplex 3:sta tuhlattu ja uusi onkin jo korkattu. K18-merkiltä on tullut samantyyppinen tuote, joka korjaa hiusta, mutta toimintaperiaate on eri kuin Olaplexillä. Kun nykyinen purkki Olaplex kolmosta on loppu, ajattelin kokeilla tuota uutta tuotetta, löytyykö Olaplexin voittanutta!

kauneus meikki iho hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *