Tervetuloa blogiin!

Hei, ja tervetuloa kosmetiikkablogiini!

Olen Viivi, 29-vuotias 1-vuotiaan pojan äiti. Olen tällä hetkellä hoitovapaalla varhaiskasvatuksen opettajan työstäni ja idea blogin perustamisesta tuli, kun kaipasin jotain harrastusta jota voisin toteuttaa kotoa käsin lapsen nukkuessa. Nimi Vanity Minute kuvaa hyvin sitä, kuinka paljon minulla oikeasti tällä hetkellä on aikaa turhamaisuuksiin.. 😀

Olen rakastanut kosmetiikkaa niin kauan kuin jaksan muistaa. Ala-asteella tykkäsin lakata kynsiäni ja suihkia Yves Rocherin body mistiä. Kutosella käytin spesiaalipäivinä vaaleanpunaista voidemaista luomiväriä sekä Anytimen huulikiiltoa. Yläasteelle siirryttäessä aloin meikata joka päivä ja sillä tiellä ollaan edelleen. Se tie johti 19-vuotiaana kosmetologikouluun, mutta kosmetologin työt lopetin jo vuoden päästä valmistumisesta. Rakkaus kosmetiikkaan ja kauneuteen on silti pysynyt.

Tässä blogissa aion kirjoitella lempituotteistani, uusista tuotetestauksista, omista kauneusrutiineistani sekä muista kauneuteen liittyvistä aiheista. Tervetuloa mukaan!

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *