4+1 sarjavinkkiä: Nämä olisi mennyt muuten ohi

Happy! season 1 Syfy Christopher Meloni.jpg

Huomaan olevani aika kaavoihin kangistunut täällä blogin puolella, ja suosituksissa on aina vain pukudraamoja tai lämminhenkisiä draamasarjoja ja blaa, blaa, blaa! Kokosin tähän postaukseen hiukan normaalista linjastani poikkeavia sarjoja, jotka todellakin ovat kaikki katsomisen arvoisia.

Happy! [Netflix] Ihana Christopher Meloni (Kylmä rinki, Kova laki: Erikoisyksikkö) on tämän oudon draamakomedian pääosassa sekoilevana ja viinalle persona ex-poliisina, jonka viimeisin benderi päättyy mielikuvituskaverin ilmestymiseen. Kyseessä on kuitenkin jonkun muun pieni sininen mielikuvitusystävä, sillä pieni tyttö on kaapattu, ja miehen täytyy kuunnella omalaatuista sinistä yksisarvisheppaa pelastaakseen tytön.

Sarjan tuore 1. kausi on juuri julkaistu Netflixin suoratoistopalvelussa.

Deep State Fox 2018 Mark Strong.jpg

Deep State [FOX & FOXplay] Jos vakoojakuvioita, kansainvälistä meininkiä ja poliittista kieroilua yhdistävä sarja kuulostaa hyvältä, kannattaa tämä tuore sarja tsekata. FOX:in Euroopan toimintojen ensimmäinen alkuperäinen draamasarja kertoo ex-vakoojasta (Mark Strong, Sherlock Holmes), joka palaa eläkkeeltään kostamaan poikansa (Joe Dempsie, Game of Thrones) agenttikuoleman.

Sarja alkoi maanantaina FOX:illa, ja ensimmäisen jakson ehtii tsekata vielä FOXplayn suoratoistopalvelussa.

Genius Picasso National Geographic Antonio Banderas.jpg

Genius: Picasso [National Geographic] Keskiviikkona televisiossa alkanut Genius-sarjan toinen kausi keskittyy taiteilijamestari Pablo Picassoon, joka ensimmäisen kauden Albert Einsteinin tavoin on synonyymi oman alansa nerolle. Picassona nähdään aiemmista toimintarooleistaan tunnettu Antonio Banderas (Zorro), joka on kotoisin samasta Málagan kaupungista Espanjassa kuin Picassokin.

Sarjan pariin ehtii mukaan vielä sunnuntai-illan uusinnalla!

Into the Badlands AMC season 3 Daniel Wu.jpg

Into the Badlands [C More] Kiinalaiseen 1500-luvulla julkaistuun romaaniin perustuva tarina tulevaisuuden dystopisesta yhteiskunnasta, jossa feodaalisen systeemin paronit pyörittävät taloutta, orjien, sotilaiden ja kapinallisten täyttäessä massan rivit. Tässä kuvitellussa maailmassa ei ole enää perinteisiä aseita, joten lähitaistelu on tärkeintä, ja taistelulajit pääsevät hohtamaan ruudussa. Sarjassa on myös vakuuttava puvustus ja lavastus.

Sarjan 3. kausi alkoi juuri Jenkeissä ja Suomessa C Moren suoratoistopalvelussa.

Vain elämää 8 promo Petri Aho.jpg

Vain elämää [Nelonen + Ruutu] Bonusvalintana on tietysti pakko mainita uusi Vain elämää -kausi, joka alkaa tänään Nelosella! Itse Iso D:n eli Dannyn päivällä alkava kausi on ollut otsikoissa runsaasti jo etukäteen Ultra Bran Terhi Kokkosen jouduttua lopettamaan kauden kuvaukset kesken. Kokkosen oma päivä ehdittiin kuitenkin käsittääkseni kuvaamaan, joten tarinat UB:n ja SMG:n biisien takana saadaan ohjelmassa kuulla. Tällä viikolla julkaistiin myös tieto 9. kaudesta, joka kuvataan kesällä Hirvensalmella, ensi-illan ollessa syyskuussa.

 

Iskeekö näistä valinnoista joku? 🙂

Kerro kommenteissa!

 

 

 

 

 

Kuvat: Syfy, FOX, National Geographic, AMC, Nelonen Media/Petri Aho.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *