Akin ja Ritan rakkausdieetit: uhka vai mahdollisuus?

Keneltäkään ei varmasti mennyt ohi parin viikon takainen uutinen tämän kevään uusimpien tähtien uudesta ohjelmasta: Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutut Aki Manninen ja Rita Niemi palaavat ruutuun omassa Akin ja Ritan rakkausdieetit -ohjelmassaan! Syksyllä kuvattavaan ohjelmaan on paraikaa haku käynnissä, ja varsinaiset kuvaukset ovat loppuvuodesta. Akin ja Ritan kuntoiluohjelmaan haetaan pariskuntia, joilta on hukassa sekä kuntoilutottumukset että rakkauden kipinä, ja vaatimattomasti tämä näyttävä pariskunta lupaa korjata molemmat ongelmat.

Yllä olevan videon kaltaisia treenipätkiä löytyy YouTubesta pariskunnasta useampiakin, eikä kukaan varmasti epäile heidän kuntoilutaustaansa tai omaa, vahvaa parisuhdettaan. Muutama viikko sitten kuulin Akin sanovan radiohaastattelussa, että heillä on kehitteillä kolmekin eri televisioprojektia, joten Akin ja Ritan yhteinäistä alfailua saataneen nähdä ruudussa syksyllä enemmänkin. Twitteriä käyttäville televisiontuijottajillehan nämä uutiset ovat varsinainen lottovoitto, sillä jo TISuomen aikana Akin läpät saivat legendaarisen maineen. #akismi tullee tutuksi viimeisillekin tietämättömille hyvin pian, vaikka moni saattaakin siinä vaiheessa nyrkkiä lyöden huutaa "SE OLI VIRHE!" :)

 

Fanitatko Akia ja Ritaa?

 

Kuva: Nelonen Media

Kommentit

What else is there?

Fanitan, todellakin :D olisin itseasiassa toivonut Akin omaa talkshowta noiden sen puhelahjojen takia. 

Maria Hakkala

Ei sellanen välttämättä ole ihan hirveän kaukana todellisuudesta, sillä ainakin miehen oman Insta-tilin mukaan hän oli Saaristo Openissa pari viikkoa sitten tekemässä pienimuotoisesti juontohommia. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.