Arkistoon unohtuneita tv-uutisia

Kuva: HBO

Alkuperäisestä The Terminator -elokuvasta tehdään uusi versio (ns. reboot), jonka tämänhetkisenä työnimenä on Terminator: Genesis. Elokuvasta ei vielä ole paljoa tietoa, mutta suurimpana uutisena voidaan pitää Game of Thronesin Emilia Clarken kiinnittämistä Sarah Connorin rooliin. Elokuvassa tullaan ilmeisesti näkemään myös the Governator himself, eli Arnold Schwarzenegger, ja John Connorin rooliin on huhuttu Jason Clarkea. Emilia Clarke, vaikka onkin Linda Hamiltonia paljon herkemmän ja heiveröisemmän oloinen, on todella vakuuttava ja kunnioitusta herättävä Game of Thronesissa, joten hän varmasti tulee vetämään Sarah Connorin badass-roolin asenteella.

 

Kuva: Kelly Clarkson

Joululevyllään ilahduttanut Kelly Clarkson vierailee Nashville -sarjassa! Kelly esittää itseään tammikuun 15. päivä Yhdysvalloissa nähtävässä jaksossa, ja hänen tehtävänään on levyttää sarjan ensimmäisen kauden ihana hitti "Fade Into You". Scarlettin ja Gunnarin yhteistyön tulos on ihan älyttömän kaunis ja tunnelmallinen kaikessa melankolisuudessaan, ja on mielenkiintoista nähdä minkälaisen version Kelly sarjassa kappaleesta tekee, ja päätyykö tämä kappale Kellyn oikeaan repertuaariin. Psst! Kelly vieraili syksyllä The Crazy Ones -uutuuskomediassa esittämässä hiukan ronskimpaa versiota itsestään!

 

Kuva: Netflix

Netflixin hitti Orange Is the New Black on täynnä mielenkiintoisia hahmoja, ja yksi mielenkiintoisimmista on Crazy Eyes -lempinimellä kutsuttu vanki. Ensimmäisen kauden alussa tämä hahmo tuntui vain perushullulta vankilasarjan täytteeltä, mutta kauden kuluessa ja juonen kehittyessä hahmosta sai irti paljon enemmän. Uzo Aduba näyttelee Crazy Eyesiä hienoin vivahde-eroin, ja Entertainment Weeklyn artikkelista voi lukea Aduban ajatuksia hahmosta ja tämän rakentamisesta.

 

Kuva: Sons of Anarchy / Comic-Con

Sons of Anarchy -sarjan luoja Kurt Sutter ei oletettavasti ole kovinkaan surullinen tai tylsistynyt mies, siitä huolimatta, että SoA loppuu seuraavan eli seitsemänen kauden jälkeen. Sutter sai pilottitilauksen FX-kanavalta The Bastard Executioner -nimiseen sarjaan. Tässä tulevassa Sutterin luomuksessa tapahtumat sijoittuvat 1300-luvun Englantiin, missä soturiritari on lievästi sanottuna conflicted päädyttyään uransa jälkeen mestaajaksi. Sarja vaikuttaa vähintäänkin mielenkiintoiselta, nimenomaan Sutterin tekemänä. Toivottavasti Sutter näyttelee tässä tulevassakin sarjassa jotain pientä, hauskaa sivuosaa (SoAn Otto on ihan mahtava!).

 

Kuva: Lifetime

Pari viikkoa sitten viihdemaailman guilty pleasure oli Lifetimen Bonnie and Clyde kaksiosainen minisarja. Pääosien Emile Hirsch ja Holliday Granger todellakin näyttävät sopivan osiinsa, ja minisarjan kehutaan nimenomaan näyttävän hyvältä. Tämän median glorifioiman kaksikon semifiktiivisistä edesottamuksista voi yrittää ottaa opikseen - jos puvustuksen ja maskeerauksen ihailemiselta kerkiää.

Hups! Pakko lopettaa ennen kuin tästä tulee maratoonipostaus! Ihmeellisesti näitä viihdemaailman uutisia arkiston kätköihin kerääntyy. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

Kelly + Nashville on kyllä paras tv-uutinen mitä olen tälle vuodelle ehtinyt kuulla. :) Rakastan tuota biisiä, toivottavasti Kelly ei petä. The Crazy Ones -vierailu oli törkeän hyvä, oikeastaan sen takia jäin koukkuun heti tuohon sarjaan. :D

Maria Hakkala

Toivon myös, että Kelly onnistuu Nashvillessä, sekä biisin että yleisen esiintymisen suhteen! Muistan kuin näin The Crazy Onesin trailerin ekasta kertaa ja miten mun leuka tippu aika hienosti kun näin Kellyn osuuden siinä. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.