Arvonta: hömppäohjelmia ja kauneusvälineitä!

Yhteistyössä Frii

Oletko vielä talven horroksessa, vai alatko pikku hiljaa huomata, että kalenteri on virallisesti lipsahtanut sinne kesän puolelle? Oletko jopa rekisteröinyt auringon lämmittävän ja yleisesti hämmentävän vahvan valaisevan vaikutuksen? Oletko vielä vahvasti kiinni talven rutiineissa, niin television kuin kauneudenkin suhteen?

Lyhyinä ja pimeinä talvi-iltoina monesti hautaudumme kotisohville katsomaan niitä vanhoja tuttuja sarjoja niissä vanhoissa tutuissa olohousuissa. Näin kesän tullen moni meistä havahtuu miettimään, että jotain uutta voisi kokeilla ja pihallekin voisi vaikka mennä! The Variety Show -blogi yhteistyössä Frii-kanavan kanssa tuo ratkaisun: testaa Frii-kanavan ohjelmia ja voita Veet-kasvovahaa! :D

Frii ilmestyi suomalaiselle kanavataivaalle kohtalaisen hiljaa hipsien, ja monelta on saattanut tämä kanavapaikalla 16 majaileva uusi kanava mennä ohi. Frii on naisille suunnattu SBS Discovery TV:n kanava (Kutonen on miesten kanava), ja sen sisältö koostuu tosi-tv-ohjelmista, niin sanotuista scripted reality -ohjelmista sekä elokuvista. Joidenkin mielestä ohjelmien sisältö on turhaa tai jopa roskaa, mutta minun mielestäni se on rehellistä hömppää! Harvemmin rankan työviikon jälkeen jaksan katsoa vakavaa ja ajatuksia herättävää ohjelmaa; minä haluan laittaa aivot narikkaan ja ehkä jopa vähän paheksua muita ruudun toiselta puolelta. Välillä tuntuu, ettei täällä blogimaailmassa saisi myöntää tykkäävänsä hömpästä, mutta minä ainakin nostan hömppälipun korkealle! :)

Video: Clip from Something Borrowed, Something New (TLC)

Olen tähän kilpailupostaukseen valinnut pari omaa suosikkiani Friin kesän ohjelmistosta, ja tässä yllä on Jotain lainattua, jotain uutta -ohjelmasta (Something Borrowed, Something New ma-to klo 19.30) pätkä. Tämän realityn idea on valita häämekoksi joko unelmiesi uusi mekko tai äitisi vanha ja vanhahtava mekko. Ohjelman vetäjä tekee mallin vanhan puvun uudistamisesta, joka väistämättä saa äidit kyyneliin, ja draamalta ei vältytä ennen lopullista päätöstä mekosta. Ihanaa! Voin hyvillä mielin katsoa tällaista ohjelmaa, sillä minun oma hääpukuni on jo ostettu!

Aivan käsittämättömän legendaarinen jo syntyessään, Oho, olen raskaana! -sarja (I Didn't Know I was Pregnant lauantaisin klo 19.30) lyö katsojat varmasti ällikällä viimeistään kyvyllään toistaa sama tarina joka jaksossa! Alla olevassa mainiosti nimetyssä pätkässä "Baby in My Sweatpants" kipu lamauttaa epäilyksiä vailla olevan äitirukan, ja sairaalareissuhan siitä tulee; tosin hiukan erilainen kuin nainen kuvittelee! Ihanaa roskaviihdettä!

Video: I Didn't Know I Was Pregnant clip "Baby in My Sweatpants"

 

Minulla on arvottavana jopa 10 PAKETTIA uutta Veet-kasvovahaa, joten voittomahdollisuudet ovat aika huikeat! Osallistuaksesi arvontaan kerro kommenteissa yhteystietojesi lisäksi lempiohjelmasi Friiltä tai Friin ohjelma, johon haluaisit tutustua paremmin. Osallistumisaikaa on torstaihin 18.6. klo 18.00 asti, joten osallistumisen voi hoitaa hienosti pois alta ennen juhannusrientoja! :)

 

Kuvat: 1. The Variety Show, 2. Frii

Kommentit

Jenniliini (Ei varmistettu)

Murha menneisyydestä on mielenkiintoinen sarja! Mukana arvonnassa ollaan :)

Maria Hakkala

Hei, laitoin sinulle spostia! :)

Jotain lainattua, jotain uutta kuulostaa ihan sellaiselta sarjalta, johon voisin jäädä koukkuun!

Maria Hakkala

Hei, laitatko minulle sähköpostia? :)

mikihara

Baby in my sweatpants, räähähähähäää!!! Aiettä mitä kamaa :D Molemmille noista vinkkaamistasi helmistä on annettava mahdollisuus. Lisäksi aina jos on saumaa tutustua hoardereihin, count me in (eli testiin menee Hoarders: Buried Alive). :D Mahtavaa sateisten kesäiltojen viihdettä!

Maria Hakkala

Hei, laitatko minulle sähköpostia? :)

~jemmiina~ (Ei varmistettu) http://jemmiina.blogspot.com

Mun salainen paheeni on tuijottaa Friiltä Pomo keittiössä ja Kakkukuningas ohjelmia. Buddy on ihana!

Maria Hakkala

Hei, laitoin sinulle spostia! :)

Kukka (Ei varmistettu)

Koska juuri nyt on päällä niin rankka elämänvaihe, että pienikin piristys on iso piristys, valitsen Maailman hauskimmat häävideot!

Hyvää juhannusta! :)

Maria Hakkala

Hei, laitoin sinulle spostia! :)

plussaa (Ei varmistettu)

Tuo Something Borrowed, Something New kuulostaa juurikin sellaiselta ohjelmalta,josta tykkäisin. Hääohjelmat ♡ Lisäksi Superhamstraajat voisi olla toinen. Tälläiset ohjelmat saa aina aikaiseksi siivous/tavaranlajittelukohtauksen ja huokauksen, että onneksi tilanne kotona ei ole ihan NOIN paha. ( Tietysti myös surettaa nämä ihmiset tälläisine ongelmineen.)

Maria Hakkala

Hei, laitoin sinulle spostia! :)

sikkuralla (Ei varmistettu)

Murha menneisyydestä kiehtoisi minua.

Maria Hakkala

Hei, laitoin sinulle spostia! :)

Noraea (Ei varmistettu)

Tappavat synnit on ihan huikea! :-D

Maria Hakkala

Hei, laitoin sinulle spostia! :)

Ninnuska (Ei varmistettu)

Kyllä se on tuo oho,olen raskaana :D Myös seksi leikeistä ensiapuun on hauska.

Maria Hakkala

Hei, laitoin sinulle spostia! :)

Ansu821 (Ei varmistettu)

Kakkukuningas :)
hyvää juhannusta!

Maria Hakkala

Hei, laitoin sinulle spostia! :)

Widow (Ei varmistettu)

Tappavat suhteet. Aika inha sarja, mutta kyllä se kunnon ero vaan olis aika paljon parempi ja fiksumpi ratkaisu kuin vuosikausien parisuhdehelvetti ja vielä tapot ja murhat päälle.

Maria Hakkala

Hei, laitoin sinulle spostia! :)

byRiina

Riinan äiti vastaa: Minä tuijotan Viestejä tuonpuoleisesta. Peräkkäin tulee sunnuntai-iltaisin kaksi jaksoa, jossa meedio kertoo asiakastapaamisissaan tai ihan kadulla yllätten ihmisille edesmenneiden rakkaidensa terveisiä. Mielenkiintoinen sarja, jossa henkilö taitavasti lukee kuolleiden energioita. Jokaiselle jää sitten itse päätettäväksi haluaako uskoa tähän taitoon vai ei.

Maria Hakkala

Hei, laitoin sinulle spostia! :)

Kommentoi