ARVONTA: Marvel's Inhumans HBO Nordicilla

The Variety Show

Joko arvonnat alkavat kyllästyttää? :)

Marvel-sarjakuvista tuttu supersankarimaailma rynnistää ruutuihin kolmen eri sarjan voimin tänä syksynä, ja yksi näistä uutuussarjoista on Marvel's Inhumans, jonka ensimmäinen tuotantokausi nähdään lähestulkoon jenkkitahdissa HBO Nordicilla. Myös lyhyemmällä Inhumans-nimellä tunnettu sarja ei ole varsinaisesti supersankarisarja sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä sarja kertoo Maahan pakenevasta ulkoavaruuden Epäinhimilliset-rodun kuninkaallisesta perheestä, joka jatkaa taisteluaan toistensa kanssa. Sarjakuvissa aloittaneiden hahmojen supervoimat hämmästyttävät ruudulla, ja muun muassa yksi sarjan päähenkilöistä ei puhu lainkaan ääneen. Tätä Black Bolt (suom. Musta Salama) -hahmoa esittää muuten Anson Mount, joka varmasti muistetaan parhaiten Britney Spearsin Crossroads-leffasta!

Video: Marvel's Inhumans trailer (HBO Nordic)

Trailerissa suurimman huomion vie kuitenkin Black Boltin veli Maximus, jota esittää Game of Thrones -sarjasta tuttu Iwan Rheon. Kukaan GoT:n ajantasalle katsonut ei voi unohtaa hänen Ramsay Bolton -hahmoaan, joka kehittyi hyvin nopeasti yhdeksi TV-historian julmimmista tyypeistä. Kehittyykö Rheonin hahmo myös Inhumans-sarjassa pahoista pahimmaksi, vai onko jutun juoni paljon monimutkaisempi?

 

Arvonnan palkintona on 1 kpl Inhumans-settejä, joka sisältää sarjan logolla varustetun T-paidan ja lippiksen, hauskan selfievalon sekä 2 kk:n ilmaiskoodin HBO Nordicin suoratoistopalveluun!

 

Arvonta alkaa N-Y-T: NYT! Aikaa osallistua on perjantaihin 3.11. klo 23.59 asti.

Osallistua voi myös Instagramissa (@mariavarietyshow)!

Osallistu kertomalla, miksi haluaisit voittaa juuri tämän arvonnan. :)

 

 

 

 

 

Arvontapalkinnot suoraan HBO Nordicilta!

Kuvat: HBO Nordic, @2017 Marvel.

Kommentit

Suttastiina

Tätä sarjaa on odotettu meidän taloudessamme neljän hengen voimin.
Palkinnosta riittäisi meistä jokaiselle: T-paita miehelle, lippis pojalle ja omillaan asuva tytär saisi ilmaiskoodin, minä "uhrautuisin" ja tyytyisin selfievaloon ;)

Xeveliina (Ei varmistettu)

Olemme kolunneet Netflixin sarjat loppuun, joten tuo HBO:n katselukoodi toisi paljon iloa näihin ankeisiin syysiltoihin! Ja tuotepaketista tietysti riittäisi iloa pidempäänkin. :)

Nekkuli (Ei varmistettu)

Tää sarja kiinnostaa kovasti! Ylipäätään meidän taloudessa tykätään Marvelin tuotannosta tosi paljon. Jouduimme katkaisemaan HBO tilauksen elokuun lopussa, kun omalta osaltani tulot pienenivät. Tämä palkinto siis piristäisi arkeamne todella paljon. :)

Hennajenniina (Ei varmistettu)

HBO olisi nyt kova sana kun ei ole muita tällä hetkellä mitä katsella. Miehelleni lippis ja t-paita olisivat mieluisat.

NannaS (Ei varmistettu)

HBO:ta olisi kiva katsella :) Netflix on jo koluttu läpi.

Elise H. (Ei varmistettu)

HBO kiinnostaa minua kovasti ja t-paita ja lippis menisivät koosta riippuen joko miehelleni tai pojalleni. Tytär saisi selfievalon. Kiva käyttöön tuleva palkinto! :)

SannaMi (Ei varmistettu)

HBO kiinnostaisi erilaisten sarjojen takia :)

Mariiia1 (Ei varmistettu)

Kiinnostava sarja :)

Sirkkuli (Ei varmistettu)

Kiinnostava sarja :)

Hiili (Ei varmistettu)

Haluaisin voittaa arvonnan, jotta pääsen katsomaan tätä ja muita HBO:n sarjoja, mm. GoTin viimeisin tuokkari on vielä kesken :). Olen myös vähän utelias selfievalosta, vaikka en niitä juurikaan ota.

Annette K (Ei varmistettu)

Olen suuri Marvel fani :)

Peppinen123 (Ei varmistettu)

Olemme odottaneet tätä sarjaa jo vaimon kanssa, siksi voitto ilahduttaisi suuresti, eli minulle t-paita ja vaimolle lippis, selfievalo olisi yhteinen.

Tiivi (Ei varmistettu)

Haluaisin ilahduttaa lapsiani tämän arvonnan voitolla.

Sallikka (Ei varmistettu)

Olisi hieno lahja miehelleni :)

hhenn (Ei varmistettu)

En ole aiemmin kuullut tästä sarjasta, mutta kiinnostus heräsi luettuani esittelyn. Haluaisin voittaa palkinnon voidakseni katsoa sarjan.

AiHo34 (Ei varmistettu)

On katseluaikaa kun olen sairauslomalla vielä melkein kuukauden ja en nyt omista maksullista kanavaa tällä hetkellä, lisäksi Marvel's Inhumans olisi kiinnostavaa katsottavaa. Hieno palkinto on.

Appa (Ei varmistettu)

Olen paljon teeveen äärellä sillä minua aina tympii, en voi sanoa masentaa mutta tämä marraskuu on jotenkin raskasta aikaa, joulukuu on jo parempi. Olisi upea voitto kyllä..

Maria Hakkala

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Arvonnan voitti Instagramin puolella nimimerkki nanskuuh7 :)

Myyy (Ei varmistettu)

Marvel on kokonaisuudessaan ollut loistavaa viihdettä, suurin piirtein tulee ahmittua sarjojen ja leffojen merkeissä !

Pimeisiin iltoihin HBO toisi mielenkiintoista viihdettä, sarjaa voisi seurata hyvässä seurassa tai ihan vaan itsekseni. Pieni paussi kiireisen arjen keskellä on erittäin tervetullut.

Kommentoi