Aurinko, kevät ja televisiosarjat

Luulitko lukevasi täältä tänään jotain syväluotaavaa analyysiä kevääseen erityisen hyvin sopivista televisiosarjoista tai jopa kevään ja television katselun parhaimmasta mahdollisesta yhdistämistavasta? Häh-häh-hää! Halusin vain hehkuttaa aurinkoista kevätperjantaita ja televisiosarjoja, joista voin taas nauttia hiukan paremmin.

Viimeiset viikot on meidän perheessä uitu jälleen aika syvissä vesissä, sillä ensimmäisissä syöpäkontrolleissa paljastui yhdestä sisäelimestä jotain hälyyttävää. Lisäkuvauksien tulokset kertoivat kuitenkin eilen, että ainakaan toistaiseksi ei ole syytä huoleen. Ainakin kesäkuun seuraaviin seurantakuvauksiin asti voin katsoa toisia ihmisiä tuntematta järjetöntä kateutta elämän pituudesta tai voin seurata pienen poikani mainioita touhuja miettimättä, mitä jätän hänelle muistoksi itsestäni.

Kyllä nämä elämäni todennäköisestä lyhyydestä johtuvat ajatukset jäävät tuonne takaraivoon jylläämään itsekseen, mutta on se toisaalta hyväkin asia: elämää ja sen tuomia mahdollisuuksia osaa arvostaa. Olen viime aikoina miettinyt paljonkin tottumuksia ja tapoja, ja miten niitä liiallisesti noudattamalla voi jäädä paljon kaikkea kivaa kokematta. Ostan nykyään useammin jäätelöä ja patonkia, teen rohkeammin uusia juttuja, ja yritän muistaa kehua ja kiittää ihmisiä ympärilläni.

 

Kyllä elämä on niin fifty-sixty ja ihmisen parasta aikaa ja laiffii. Hymyillään, eikö vaan? :)

 

 

 

 

Kuva: Maria Hakkala / The Variety Show.

Kommentit

Pax
Liikehdintää

Huh, onneksi ihania uutisia! Symppaan kovin ja osin varmasti siksikin, että vain vähän omaasi nuorempi poika pyörii täällä kotona ja sitä kautta tilanteen mahdollinen karuus on ollut paljon mielessäni. Toivon sulle ja teille hurjan paljon aurinkoa ja nautiskelua!

Maria Hakkala

Kiitos paljon! :)

Lapsi tosiaan muuttaa tilannetta kuin tilannetta ja antaa perspektiiviä moneen asiaan. Ihania höpöjä ne on! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.