Bonesin kunniakierros: Viimeiset jaksot alkavat

Bones kausi 12 Fox.jpeg

Olethan jo tutustunut luiden, laittomuuksien ja ihmissuhteiden täyttämään Bones-rikossarjaan? Sarjan faneille on nyt tiedossa sekä hyviä että huonoja uutisia: Bones palaa Maikkarille uusin 12. tuotantokauden jaksoin, mutta nämä jaksot jäävät sarjan viimeisiksi.

Päätös sarjan lopettamisesta tuli julki jo viime vuoden helmikuussa, joten sarjan tekijöillä oli hyvin aikaa miettiä 11. kauden loppu ja 12. kausi kokonaisuudessaan viimeiset hyvästit mielessään. Alkuvuodesta sarjan tekijät paljastivat, että lopetuspäätös tuli Fox-kanavalta, eikä suinkaan tekijöiltä tai näyttelijöiltä itseltään. Lievästä harmituksesta huolimatta loppuaikojen tunnelma tuntuu olevan haikea mutta hyvä, sillä harvaa sarjaa pääsee tekemään näin pitkään, saaden vielä hienon mahdollisuuden lopettaa sarja faneja ja tekijöitä kunnioittaen. Ainakin yksi sarjan tuottajista on jo väläytellyt reunion-mahdollisuutta eli sarjan takaisin tuomista, mutta päätähdet Emily Deschanel (Brennan) ja David Boreanaz (Booth) eivät olleet asiasta, ainakaan vielä, kovin innoissaan. Boreanazillahan on jo alkanut uuden roolin mukaiset kuvaukset, ja luulisin Deschanelinkin päätyvän uuteen sarjaan mitä pikimmiten.

Bones kausi 12 Fox promo.jpg

Viimeisen tuotantokauden halutaan luonnollisesti sisältävän mahdollisimman paljon kaikkea, että sarjan voisi taputella hyvillä mielin. Luvassa on paljon vanhoja tuttuja hahmoja, ja Boothin ja Brennanin valehahmot Buck ja Wandakin tekevät pyrähdyksen ruutuun. Uusissa jaksoissa on tietysti iso pahis ja pienempiä konnia, mutta suurimman kohun ovat aiheuttaneet varmasti räjähtävän upeat finaalijaksot sekä ehkäpä sarjan rakastetuimman hahmon paluu.

https://youtube.com/watch?v=JuAkN2OG34o

Video: Bones season 12 trailer (eng.)

Yksi Bones:in alkuperäishahmoista poistui vahvuudesta sarjan kolmannen kauden jälkeen ison rikosvyyhdin ja epäonnistuneen logiikan takia. Fanien rakastama Zack Addy on vieraillut sarjassa vuosien saatossa pariinkin otteeseen, ja lopettamispäätöksen jälkeen alkoi heti spekulointi hänen mahdollisesta paluustaan. Jo 11. kauden finaalijaksossa nähtiin, että Hodginsin kanssa ikuisesti ’King of the Lab’ -tittelistä kisaillut Zack toden totta palaa fanien riemuksi sarjan tapahtumiin mutta ei välttämättä kovin rakastetulla tavalla.

Odotan näitä viimeisen kauden jaksoja sekä kauhulla, haikeudella että hyvillä mielin. Bones on jo pitkään ollut yksi lempisarjoistani, vaikka viimeisimmät kaudet eivät ehkä ole aivan pärjänneet alkupuolen mahtavuudelle. Onneksi luvassa on kuitenkin 12 jaksoa ennen loppua, jonka jälkeen sarjan voi jättääkin hetkeksi hautumaan, kunnes voi aloittaa uusintakierroksen uudella innolla. Nautitaan vielä viimeiset kerrat Bonesin, Boothin ja kumppaneiden uusista seikkailuista! Palataan finaalin tunnelmiin, kun viimeinen jakso on Maikkarilla esitetty, niisk!

 

Bones 12. kausi

MTV3 alk. ke 5.4. klo 23.10

Katsomo

 

 

 

 

Kuvat: Fox.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *