Community alkaa JIMillä!

Kuva: Community

Aikaisemmin hehkuttamani Community -sarja alkaa tänään JIMillä! Vaikka esitysaika on aivan järjetön, klo 2.20, on sarja ehdottomasti katsomisen arvoinen. Te, joilla on nauhoittava dibiboxi tai vastaava, olette tässäkin etulyöntiasemassa, ja voitte nauttia sarjasta ihan päivänvalossakin.

Sarjan nimi on suomennettu Paluu pulpettiin, mikä on hyvin osuva käännös, sillä kaikki sarjan hahmot palaavat koulun penkille erinäisistä syistä (esim. Jeff joutuu palaamaan kouluun jäätyään kiinni väärennetystä oikeustieteen tutkinnostaan ja menetettyään siten uransa huippujuristina). Käännös toimii senkin takia, että Suomessa ei ole suoraa vastinetta community collegelle, joka muodostaa sen näkyvän osan sarjan nimessä. Tietysti viittaus nimessä on myös siihen yhteisöön, mikä tästä sekalaisesta seurakunnasta lopulta syntyy. Ainoa ongelma sarjan nimen kääntämisessä, ja täysin idioottimaisessa esitysajassa, on, ettei Jenkeistä tuttujen sarjojen bongaaminen suomalaisista tv-oppaista ole kovinkaan helppoa. Itse törmäsin tähän tietoon ihan sattumalta tänään töissä vilkuillessani Hesarin kulttuuriosiota.

Community eli Paluu pulpettiin alkaa, siis, JIMillä tänään klo 2.20 ja jatkaa yömyöhällä joka arkiyö. Kofeiinipillerit ja eeässät hankintalistalle; jaksaa sitä vanhanakin nukkua.

Kuva: Community

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *