Golden Globes 2014: Dress Favorites

Aubrey Plaza, Parks and Recreation (kuva)

Vaikka tämä asu ei olekaan herättänyt paljoa ihastusta mediassa, on se minun mielestäni jotenkin ihanan kasari modernilla tavalla! Aubreyn The To Do List -leffa on mun to-do -listalla, ja se pitäisikin muistaa katsoa.

 

Emilia Clarke, Game of Thrones (kuva)

Emilia nyt vaan on niin hurmaava! Olen jo päässyt eroon siitä hämmennyksestä, että hän ei ole natural blonde. Emilia sanoi GoT -hypetyksen alettua, että on kätevää, kun ihmiset eivät tunnista häntä kadulla.

 

Monica Potter, Parenthood (kuva)

Kaikista eniten palkintojen suhteen harmittaa Monica Potterin häviö, sillä hän on ollut viime aikoina aivan loistava Parenthoodissa. On myös hienoa nähdä, miten näyttävän näköisiä näissä gaaloissa voi olla muutkin kuin sandrabullockit ja kerrywashingtonit. Kuinka moni muistaa Monica Potterin yhdestä kaikkien aikojen parhaimmasta elokuvasta Con Air?

 

Sarah Paulson, American Horror Story (kuva)

Sarah Paulsonin mekko on yhtä aikaa sekä herkkä että hauska; tyylikäs että nuorekas. Koko asu on sopivan vaivattoman näköinen.

 

Julianna Margulies, The Good Wife (kuva)

Tämä iltapuku jotenkin säväytti ankaruudessaan ja selkeydessään. Tykkään yleisestikin iltapuvuista, joiden kangas on niin paksua, että se voisi seistä ihan omilla jaloillaankin. Vielä kun käsipuolessa olisi Dr. Ross eli George Clooney, olisi tämäkin asu täydellinen!

 

Michelle Dockery, Downton Abbey (kuva)

Viime vuoden Emmyissäkin Michelle Dockeryn iltapuku oli high-low -tyylinen eli edestä lyhyempi kuin takaa, ja molemmista asuista pidän! Michelle selkeästi osaa roolihahmonsa tavoin hillityn tyylikkään poseerauksen.

 

Kaley Cuoco, The Big Bang Theory (kuva)

Kaleyn kukkamekosta on oltu mediassa montaa mieltä, mutta itse tykkään tästä! Asu on herkkä ja tyylikäs olematta kuitenkaan tylsä. Häivytetyistä kukista tulee hiukan mieleen impressionistien maalaukset.

 

Lily Rabe,  American Horror Story (kuva)

Mulle kans! Tämän mekon kanssa on aivan varmasti mukavaa juhlia! Reilun helman suojissa voi käpristellä varpaita ihan miten lystää, ja kävellessä kevuet helmat liikkuvat juuri oikealla tavalla.

 

Melissa Rauch, The Big Bang Theory (kuva)

Tyylikäs, kurvikas; hiukan kuin Kat Dennings!

 

Tatiana Maslany, Orphan Black (kuva)

Ihanaa menneiden aikojen glamouria! Esittääköhän Tatiana mielessään jälleen yhtä uutta kloonia sarjastaan?

 

Reese Witherspoon (kuva)

Muuten tämä listaus oli täynnä televisiotähtiä, sillä satuin vaan tykkäämään heidän asuistaan keskimääräisesti enemmän, mutta Reesen mekko on vaan niin huumaava (ja huimaava)! Väri näyttä photoshopatulta, ja se korostaa täydellisesti Reesen silmiä, ihoa ja hiuksia. Mekko erottuu edukseen myös mustien pukujen kansoittamalla punaisella matolla.

Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että tykkäsin todella paljon myös Jennifer Lawrencen Diorin pussilakananarumekosta, mutta se löytyy sekä jok'ikiseltä viihdesivulta että Lilyn blogeistakin!

Mitäs piditte minun valinnoistani?

 

Kommentit

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Ihania mekkoja ja oman suosikin valinta olis kyllä tosi vaikeeta. Mutta pienen harkinnan jälkeen diggailen jostain syystö eniten tosta Monica Potterin puvusta! Kaleyn mekon kangas on mun mielestä tosi kaunis, mutta en diggaa yläosasta. Lily Raben puku on myös tosi kaunis!

Maria Hakkala

Tykkään kans Monica Potterin asusta! Samantyyppisiä asuja on näkynyt aikaisemminkin, mutta yleensä poikkeuksetta toteutus on tökkinyt.

Huomaan ite tykkääväni enemmän rennoista alaosista, enkä tuntis oloani ihan hirveen kotoisaks merenneitotyylisessä asussa (Spanxejä kuluisi varmaan muovikassillinen). :)

Desire Haltia
DesireHaltia

Voi kaunis Kaley Cuoco :) mekko olisi muuten täydellinen mutta voisi ehkä olla erivärinen, jäi vähän vaisuksi

Maria Hakkala

Mietin ihan samaa, mutta päädyin siihen, että tuo valjumpi on parempi kun muuten tulis mieleen kukkatapetti (vähän niin kuin se Kim Kardashianin kiree mekko MET-gaalassa viime vuonna). :D

Kommentoi