Haihurrikaani iskee kerran jos toisenkin!

ve000fblaz.jpg

Kuva: FOX

Mikä voisikaan olla parempaa kuin kauhutoimintaleffa hurrikaanista, joka onkin täynnä haita, ja jonka pääosassa on kaikki 90-luvulla uransa oikeat tähtihetket nähneet näyttelijät? Ai, mitä?! Kaksi sellaista elokuvaa?

//www.youtube.com/embed/QDFvv8mqrfQ” width=”854″>

Video: Sharknado (2013) trailer

Alunperin vuonna 2013 amerikkalaisella Syfy-kaapelikanavalla nähty Sharknado-elokuva saavutti pienimuotoisen kulttimaineen jo heti kättelyssä, eikä varmasti aiheensa ja niin sanotun juonensa takia. Tarkoitukselliseksi satiiriksi määritelty katastrofielokuva nousi pian viihdejulkaisujen otsikoihin moottorisahakohtaustensa ja kaikkien rakastamien has-beeniensä ansiosta, eikä tuolla hämmentävän onnellisella menestystarinalla tunnu olevan loppua!

Video: Sharknado 2: The Second One (2014) trailer

Elokuvan taustajoukoissa tajuttiin itseironian voima, varsinkin kun sen yhdistää himmenneisiin tähtiin, joiden epäonnistumista rooleissaan jotkut katsojat odottavat enemmän kuin itse elokuvaa. Sharknado 2: The Second One julkaistiin tämän vuoden heinäkuun lopulla, ja hypetys elokuvan ympärillä sen kuin vain kasvaa! FOX Suomi on esittänyt tämän ensimmäisen Haihurrikaani-nimellä myös tunnettavan tv-elokuvan pariinkiin otteeseen, ja tänä viikonloppuna FOX:illa nähdään sekä ensimmäinen että ensiesityksensä suomalaisessa televisiossa saava toinen osa tästä elokuvasarjasta, jota kuvaillessa ’kaukaa haettu’ tuntuu aivan turhalta termiltä kaikessa itsestäänselvyydessään!

Video: Sharknado star Ian Ziering getting hot ’n’ steamy in the sauna

Sharknado-elokuvat ovat nostaneet pinnalle varsinkin Ian Zieringin (Beverly Hills, 90210), joka on elokuvien päätähti ja suurin markkinoija. Elokuussa Ziering kävi Suomessa FOX:in vieraana, ja hän teki tuona aikana ihan käsittämättömän määrän kaikkia haastatteluja ja viihdepätkiä, joista osa on selkeästi säästetty tähän elokuvaviikonlopun markkinointiin. Ziering teki minuun vaikutuksen varsinkin Ylen aamu-tv:n vieraana, ja hän tuntuu suhtautuvan omaan uraansa hyvin realistisesti ja rauhallisesti. Ziering on selkeästi tajunnut sen, että laskujen maksamisen lisäksi haiden kanssa temmeltämisestä voi seurata muitakin hyviä asioita, jos homman vetää tarpeeksi ammattimaisen läskiksi.

Video: Sharknado star Ian Ziering gives a little weather tip for Finns

FOX:in sosiaalisen median tiimi on jo muutaman viikon ennustanut Suomeen aikamoista hurrikaanikeliä, ja muutamaan otteeseen on tuntunutkin, ettei tuo kalallinen hurjailma ole kovin kaukana meillä Suomessakaan. Varsinkin nyt, kun taivaalta hetkittäin tullut lumi ja räntä on jo ainakin täällä Turussa muuttunut selkeäksi vedeksi, ei Haihurrikaani-elokuvien parissa tunnelmointi perjantaina ja sunnuntaina tunnu lainkaan hullummalta idealta!

Jos menet Ian Zieringistä täysin sekaisin tämän elokuvan ansiosta (ja iästäsi riippuen tähän saattaa liittyä epämääräisiä 90-luvun teinimuistoja), voit seurata Zieringin menoa myös ensi vuoden alussa, kun herra nähdään Celebrity Apprenticerealityn eli Julkkis-Diili:n uudella tuotantokaudella!

Haihurrikaani (eng. Sharknado)

FOX Suomi pe 7.11. klo 21.55

&

Haihurrikaani 2: Toinen tuleminen (eng. Sharknado 2: The Second One)

FOX Suomi su 9.11. klo 21.00

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *