Heinäkuun Netflix-uutuuksia

On hassua huomata, että elämä jatkuu oman vauvakuplan ulkopuolella, mutta sosiaalinen media on pitänyt huolen siitä, etten pääse unohtamaan monia kesän sarjauutisia. Täällä Lilyssäkin moni on jo ehtinyt hehkuttaa, että Gilmoren tytöt (eng. Gilmore Girls) on kokonaisuudessaan nyt katsottavissa Netflixissä ympäri maailman. Nähdessäni Lauren Grahamin alla olevan GG-videon, meinasin vetää vedet väärään kurkkuun, sillä hetkisen jo luulin Netflixin nyt vihdoin kertovan uusien jaksojen julkaisuajankohdan. Ei suinkaan, sillä näiden neljän tv-elokuvan ensi-ilta pysyy edelleenkin salaisuutena, ja 'loppuvuosi' on virallinen arvio toistaiseksi. On kuitenkin mahtavaa, että sarjan alkuperäiset jaksot tuodaan kokonaisuudessaan Netflixiin, sillä mitä useampi ihminen tutustuu tähän ihanaan sarjaan, sitä parempi! Olisi ihanaa järjestää katselujuhlia parhaista jaksoista ja ottaa vähän kisaa Roryn parhaasta poikaystävästä. Tehkää te, ja raportoikaa minulle! :)

Video: Gilmore Girls Now Streaming Worldwide

Jännitys uusien jaksojen ympärillä tiivistyy, ja vähän kerrallaan paljastetaan uutta tietoa jaksoista. Muutamia valokuvia on jo saatu nähdä, mutta vieläkään ei tiedetä edes jaksojen julkaisutapaa: kaikki neljä kerrallaan vai yksitellen. Joka tapauksessa fanit (minä mukaan lukien!) odottavat jaksoja kieli pitkällä, eivätkä jaksot voi millään ilmestyä liian aikaisin!

Jos kaipaat laadukasta jännityspoliisidraamaa ruutuusi, kannattaa antaa Netflix-uutuudelle Marcella mahdollisuus. Silta-sarjan luojan uusi sarja keskittyy naispoliisiin, joka sotkee keskenään murhatutkimukset ja oman yksityiselämänsä. Tämä tummasävytteinen brittisarja on todella mielenkiintoisen oloinen, ja mieheni on ahminut näitä jaksoja parin viime päivän aikana. Kahdeksanosaisen sarjan pääosassa nähdään Anna Friel (Pushing Daisies), ja sivuosissa on muun muassa Jamie Bamber (Battlestar Galactica) ja Laura Carmichael (Downton Abbey).

Video: Marco Polo The Saga Continues

Heinäkuun alussa katsottavaksi ilmestyi myös Marco Polo -sarjan toinen tuotantokausi kokonaisuudessaan. Vuoden 2014 lopussa debytoineen historiallisen draamasarjan uudet jaksot jatkavat tunnetun löytöretkeilijän tarinaa Kublai-kaanin hovissa, kun maailmaa valloittaessa hyvät neuvot ovat kalliita. Toisella kaudella tarina seuraa silti enemmänkin kaania itseään ja tämän hovia, ja nimiosan ulkomaalainen jää vähemmälle huomiolle. Sarjan näyttelijäkaartiin liittyy tällä 10-osaisella toisella kaudella lukuisista elokuvista tuttu Michelle Yeoh.

 

 

 

 

The Variety Show on osa Netflixin Stream Teamiä

Kuvat: Netflix.

Kommentoi