Hyvää joulua!

The Variety Show

Nyt on joululahjat paketoitu, ja melkeinpä kaikki jouluun liittyvät ennakkovalmistelut hoidettu! Huomenna starttaamme auton aikaisin aamulla, jotta ehdimme vanhempieni luokse ennen joulurauhan julistusta, ja toivottavasti kilometrien lisääntyessä mittarissa lumimäärä maassa kasvaa samassa suhteessa.

Tänä vuonna oma joulutunnelmaan pääsemiseni on ollut jokseenkin haasteellista, sillä joulun haikailusta huolimatta elämä on tullut tielle ja vienyt ajatukset päivittäin kauas joulupuuhailusta. En ole leiponut, koristeet kotona ovat minimaaliset, joulukortteja lähetin vähemmän kuin olisin halunnut, ja ihan hävettää pieni panostukseni huomiseen perhejouluun. Aktiivisuuden puutteeni on perinteisesti ulottunut tänne blogin puolelle, mutta ainakin sen puolen pitäisi korjaantua nyt vuodenvaihteessa, kun vapaa-aikaa tulee olemaan enemmän kuin aikaisemmin. 

Jouluisia televisiovinkkejä odottaville vinkkaan Lilyn toimituksen parin päivän takaisesta postauksesta, jossa kerron jouluisista televisiosuosikeista muiden bloggaajien mukana. Suurin vinkkini on kuitenkin tämä: jos katsot yleensä joulun pintaan jonkun tietyn jouluaiheisen ohjelman, kannattaa sen etsimiseen käyttää tv-ohjelmasivustojen hakutoimintoa (Telkku.com on hyvä, mutta oma suosikkini on Telsu.fi)! Mikään ei ole hirveämpää jouluilun kannalta kuin huomata jouluaattona, että oma joulutunnelman nostamiseen paras tv-ohjelma onkin tänä vuonna näytetty jo pari päivää ennen joulua. Love Actually on ihana (joulu-)elokuva, ja tänä vuonna se esitetään televisiossa jouluaattoiltana. Ennustan olevani tuolloin kiireinen perheen parissa, joten katsoin sen jo ennakolta tänään DVD:ltä. Lahjojen paketointi sujui ihanasti siinä tuttuja tarinoita ihastellessa ja surustellessa!

Minun joulutouhujani voi seurata perinteisesti Instagramissa (@mariavarietyshow), Twitterissä (@MariaVariety) ja nykyään myös SnapChatissä (@mariavarietyshw).

Ihanaa joulua kaikille!

 

 

 

Kuva

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.