Hyvää juhannusta!

juhannus_ruoka_ahven.jpg

Hyvää juhannusta itse kullekin säädylle! 🙂

Meidän juhannus on erinäisistä syistä johtuen hyvin rauhallinen, ja viime päivät ovatkin kuluneet hyvin sohvalla ja nojatuolissa lojuen. Viime vuosina olemme muutenkin suosineet rauhallisia kaupunkijuhannuksia, ja eilenkin kävimme iltayöllä kävelyllä ihmettelemässä juhannustunnelmaa jokirannassa. Piipahdimme myös yhdessä niistä harvoista auki olleista baareista, jossa varmasti herätin hieman huomiota suurehkon mahani kanssa.

Olemme jo tähän mennessä ehtineet herkutella ihanalla ruoalla, ja tuossa yllä olevassa kuvassa hehkuvilla ahvenfileillä aloitimme juhannuksemme torstaina. Eilen haudutimme uunissa ihanaa pulled porkia, josta teimme ihania täytettyjä pitaleipiä oman tzatzikin kanssa. Vielä olisi luvassa ainakin herkkuhamppareita, herkkusieniä pekonilla ja täytettyjä paprikoita, nam! (ruokafiilistelyä ja muita kuulumisiani voi tsekkailla SnapChatistä @mariavarietyshw)

robert_galbraith_career_of_evil.jpg

Juhannusviikkoni on kulunut pitkästä aikaa kirjan lumoissa, ja on ollut ihanaa täydellisesti heittäytyä hyvin kirjoitetun kirjan maailmaan! Televisiosarjojen sijaan huomioni on vienyt Robert Galbraithin Career of Evil, joka on kolmas Cormoran Strike -dekkari. Jos kirjailijan nimi ei sano mitään, aliaksen takana oleva J.K. Rowling on varmasti tutumpi tapaus. En normaalisti lue dekkareita, mutta olen jo aikaa sitten todennut, että luen mielelläni kaiken Rowlingin kynästä lähtevän, sillä hän on erinomainen kielenkäyttäjä ja mielikuvien luoja. Tämäkin teos oli äärimmäisen mukaansatempaava ja jännittävä, ja odotan jo kieli pitkällä sarjan seuraavaa teosta! Näistä kirjoista tehdään myös BBC:lle televisiosarja, joten oikeastaanhan vaan teen taustatyötä blogia varten. 😉

 

P.S. Nämä ja muita kuvia löytyy Instagram-tililtäni @mariavarietyshow!

 

 

 

 

Kuvat: The Variety Show.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *