Insta-vinkki: Maatuskoja pop-kulttuurimaisesti

bobo_babushka_the_big_bang_theory.jpg

Maatuskat ovat tällä hetkellä huippusuosittuja lastensisustuksessa (kyllä, luit oikein), mutta minua kiinnostaa hiukan popkulttuurillisemmat versiot! Olen jo jonkin aikaa seurannut Instagramissa mahtavaa Irene Hwangia, joka maalaa uskomattoman tarkkoja sekä näköisiä maatuskoja televisiosarjoihin ja elokuviin liittyen. Miltä kuulostaisi, perinteisten huivimummojen sijaan, maatuskat The Big Bang Theory -sarjasta tai vaikka Sekaisin Marista -elokuvasta?

bobo_babushka_sons_of_anarchy_0.jpg

Maatuskat on suunniteltu hauskasti siten, että hahmojen tärkeysjärjestys näkyy suoraan niiden suuruusjärjestyksessä, ja tämä tieto auttaa myös siinä tapauksessa, jos ei jotain hahmoa tai settiä suoraan tunnista. Minulle muotoutuu jokaisesta setistä omat lempihahmot, joiden näköisyys on erityisen hyvä varsinkin luonteenpiirteiden osalta. Esimerkiksi yllä olevan Sons of Anarchy:n Opie (toiseksi suurin) on juuri niin surusilmäinen kuin hahmo televisiosarjassakin, ja alla olevan kuvan Scream Queens:in Chanel #3 katselee juuri sopivan alta kulmain korvaläpät päässään!

bobo_babushka_scream_queens.png

Irenellä on myös kotisivut, joiden kautta nukkesettejä voi ostaa, joskin kohtuullisen korkeaan hintaan tarkan käsityön ollessa kyseessä. Instagram-tilillään hän jakaa myös nukkien työvaiheita, mikä on ainakin minusta mielenkiintoista! Ollessani Venäjällä työreissulla pari vuotta sitten pääsin osallistumaan maatuskojen maalauskurssille. Se oli aivan mahtavaa, vaikkakin todella vaikeaa!

bobo_babushka_outlander.jpg

 

 

Instagram: Nesting Dolls with Attitude! @bobobabushka

 

 

 

 

 

Kuvat: BoBo Babushka.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *