Jouluarvonta: TV5-termarimukeja ja Mentoksia!

The Variety Show

Jouluun on enää yhdeksän päivää, joten aivan selkeästi on aika laittaa käyntiin toinen tämän vuoden The Variety Show'n jouluarvonnoista! Tällä kertaa arvottavana on kolme kappaletta SBS Discoveryn lahjoittamia TV5-termarimukeja. Jokaisessa mukissa on lisäksi mukana muutama pötkö Mentoksia, jotka piiloutuvat sopivasti mukien sisälle. Tästä inspiroituneena voit mahdollisen voiton jälkeen täyttää termarimukisi vaihtoehtoisesti karkilla ja kantaa sitä muuten vain aikuismaisen tärkeästi paikasta toiseen! :D

Tähän arvontaan voit osallistua tämän postauksen kommenteissa kertomalla, mikä tämänvuotisista televisiosarjatapauksista on jäänyt parhaiten mieleen! Eli mikä televisiosarjoihin liittyvä tempaus, kohu tai uutisointi, tai pelkästään huippuhyvä sarja on jäänyt sinulle parhaiten mieleen?

Vaihtelun vuoksi yksi näistä kolmesta termarimukista sisältöineen jaetaan The Variety Show'n Facebook-sivuilla! Osallistua voit Facebook-arvontaan tykkäämällä The Variety Show'n Facebook-sivusta SEKÄ vastaamalla samaan kilpailukysymykseen tämän kilpailupostauksen kommenteissa Facebookissa. Voit osallistua arvontaan sekä täällä blogin puolella että Facebookissa, molempi parempi! :)

Jätäthän täällä blogin puolella vastaukseesi sähköpostiosoitteesi! Jos et ole rekisteröitynyt käyttäjä, voit kirjoittaa osoitteesi kommenttilomakkeen sille varattuun kohtaan. Jos olet Lilyn käyttäjä JA sinulla on oma blogi, voin poimia yhteystietosi sieltä. Jos kuitenkin olet Lilyn käyttäjä eikä sinulla ole omaa blogia, ei sähköpostiosoitteesi näy automaattisesti blogin omistajalle kommenteissa.

Arvontaan voi osallistua torstaihin 18.12. klo 23.59 asti, joten useampi päivä on aikaa miettiä omia televisiosarjojen huippuhetkiä vastaukseesi!

Onnea arvontaan!

 

Kommentit

eikku
eikkustan

Viimeinen tango Halifaxissa on huippu! Keskiössä kaikenlaiset ja ikäiset ihmiset tarinan rullatessa eteenpäin laadulla.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Mä oon huono muistelemaan mitään kohuja tai uutisia tv-sarjoihin liittyen (myöhemmin mulle tulee mieleen varmaan kymmenen asiaa, jotka voisin tähän laittaa), joten keskityn huippuhyvään sarjaan: Doctor Whon uutta kautta odotin kuin kuuta nousevaa. Alku oli vähän tahmea, mutta kun pääsi vauhtiin, niin olihan joka jakso kuitenkin pakko katsoa heti kuin mahdollista. Plussaa Ylelle nopeasta esitysaikataulusta. :)

Emkk (Ei varmistettu)

Skins on ehdoton suosikki! Ei samasta aiheesta noin koukuttavaa sarjaa ole jälkeenpäin tehty :)

Matilde (Ei varmistettu)

Arrow, Olipa kerran, Kosto ja Scandal ovat jääneet mieleen. Tietenkin myös BB.

Minea vaa (Ei varmistettu)

Se hype ennen kuin True Detective edes alkoi ja nyt se tunne kun sitä on kattonut sen 6 jaksoa ja pää meinaa räjähtää. Terve ja morjens mikä sarja!

Irkku (Ei varmistettu)

Kiiltokuvia, Perijät ja Dowton Abbey ovat olleet mun suosikkeja ;)

Eeru
Packing peanuts

House of cards ja Nashville sarjoina yllättivät positiivisesti tänä vuonna. Varsinkin Nashville countryteemallaan on ollut jotenkin raikasta katseltavaa, vaikka en olekaan kyseisen musan ylin ystävä. 

Shoegalll (Ei varmistettu)

Mietin lähinnä vaikutuksen tehneitä tv-sarjoja ja kyllä ne HBO:n puolelta ovat. Sarjoista True Detective, The Affair ja Masters of Sex ovat tehneet suurimman vaikutuksen, mutta tuo jälkimmäinen on itselleni se suosikki. Tai ehkä The Affair sittenkin, aivan mahdotonta sanoa. Ai niin ja Girlsin 3. kausi! Täytyy siis sanoa, että HBO:n laatu on se, joka tänäkin vuonna suurimman vaikutuksen on tehnyt.

Beate (Ei varmistettu) http://varjoistavaloon.blogspot.fi/

Suosikkisarjani on tällä hetkellä Downton Abbey. Päättyneistä muistuu mieleeni iki-ihana Forsyte saga, Granford ja Wives and daughters.

Uusi Sherlock-kausi alkuvuodesta on mun tän vuoden suurin tv-juttu. Ylipäätään koko Sherlock-sarjaan liittyvä kohina ympäri nettiä on jäänyt eniten mieleen. Siinä on sarja jota ei voi olla huomaamatta esim. Tumblrissa...

Olen myös iloinen että löysin Hannibal-sarjan, on niiiiin hyvä. :)

 

En muuten tiennytkään ettei meiliosoite näy esim. sulle jos ei ole Lilyssä omaa blogia, vähän hassua minusta kun kuitenkin on profiili tehty. :/ Lilyyn vinkkiä että tämän voisi it-osasto muuttaa. ;-)

Meiliosoite on:

sarinyman@hotmail.com

Mintsu (Ei varmistettu)

Kyllä suosikki on Kosto-sarja. Edellisetkin kaudet on tullut seurattua joka jakso :)

Miiza

Myöhännäis heränneenä olen tänä vuonna hullaantunut The Walking Dead - sarjaan. Sarjasta ei nyt mitään kohuja kai ole kehkeytynyt, mutta omassa elämässä se on saanut melkein liiankin suuren osan... :D

Mellikka (Ei varmistettu)

True detective, ehdottomasti vuoden paras sarja!

Knln (Ei varmistettu)

Kyllähän tuota Walking deadia on ollu pakko kattoa, vaikkei se kovin kummonen enää olekaan :D

Marja-Liisa (Ei varmistettu)

Kiiltokuvia ja Downtown Abbey <3

mariiia
Catching Rainbows

Luin tän jo sairaalassa ja olin et ää haluun osallistua, mutta aattelin oottaa että pääsee kotiin vähän fiksumpana kirjotteleen. Mutta ihan ekana tuli mieleen Hero TV vaikkei se nyt ookaan pelkkää sarjaa, mutta Suomessa tosi iso juttu että ihan uus tv kanava. Ja sarjoista lähtemättömän vaikutuksen on tehnyt Downton Abbey, joskin itselle uusi Hart of Dixie jäi myös mieleeni. :)

Aippi (Ei varmistettu)

Ehdoton suosikkini tällä hetkellä on How I Met Your Mother. Löysin sarjan vasta keväällä Netflixin myötä ja kaikki jaksot tulikin pikavauhtia sieltä katsottua. Nyt onneksi Sub näyttää vikaa kautta, jonka spoilailuilta olen onnistunut välttymään. :)

Hukkakukka (Ei varmistettu)

Ehdottomasti lempparisarjani on The big C eli suomeksi Viimeistä päivää, aivan mahtava sarja joka valitettavasti loppui neljänteen tuotantokauteen!

Kommentoi