Joululahja: Jouluaaton parhaat TV-valinnat

The Variety Show

Kun joulusaunat on saunottu, jouluateriat nautittu, ja joululahjat avattu, on aika rentoutua ja syventyä joulutunnelmaan. Jokaiselle joulutunnelma muodostuu eri tavoin, ja kaikilla on omat perinteensä, olivat ne sitten joululta piiloon sulkeutuminen kaupungissa tai perheen joulukaraoke lahjaksi saatuihin vaatteisiin pukeutuneena. Yhteistä kaikille on tarve rentoutua, vaikka työntäyteisen joulun harvinaisena vapaahetkenä, ja televisio tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden löytää se oma pala joulutunnelmaa.

Joululahjanani teille lukijoille poimin jouluaaton runsaasta televisiotarjonnasta ne mielestäni parhaat ohjelmat, jotka ovat joko suoraan jouluisia tai erikoisuudellaan johdattavat joulun ainutlaatuiseen tunnelmaan. Joulunpyhät ovat muutenkin television huippuaikaa, joten tarjontaan kannattaa tutustua laajemmaltikin!

 

Klo 15.35 Yle Live: Brit Awards 2016 Yle Teema Viime helmikuussa juhlistettiin perinteisesti parasta brittiläistä musiikkia, ja mukana oli myös monta amerikkalaista tähteä.

Klo 16.00 Downton Abbey Yle TV1 Uusintakierroksella olevan brittidraaman viidennen kauden jouluspesiaalin jälkimmäinen osa osuu sopivasti jouluaattoon täällä meilläkin.

Klo 17.05 Pink - livenä Melbournessa Kutonen P!nk on upea live-esiintyjä, ja jouluun kuuluu upea musiikki.

Klo 17.10 Tartu Mikkiin Yle TV1 Kahden vuoden takaisen joulujakson yhtenä tähtenä nähdään ja kuullaan nyt niin ajankohtainen Saara Aalto.

Klo 17.25 Frozen: Huurteinen seikkailu Nelonen Perjantaina nähdään tämän huippusuositun animaation alkuperäinen englanninkielinen versio, mutta jouluaattoiltana Nelonen esittää suomenkielisen version, jonka toisena päätähtenä laulaa Saara Aalto.

Klo 19.10 Kummelin Joulu Yle TV2 Ylen ohjelmaopas: "Huom. ohjelma ei sovi perinteiseen joulunviettoon".

Klo 19.40 Shakespeare Live & klo 22.05 Kesäyön uni Yle Teema Keväinen suurtapahtuma Englannista William Shakespearen 400-vuotisjuhlinnoista huippunäyttelijöiden kera. Heti perään nähdään uusintana tuore tulkinta taianomaisesta näytelmästä.

Klo 21.00 Rakkautta vain (Love Actually) TV5 Joulu ei ole joulu ilman tätä ihanaa jouluelokuvaa, jossa on surua, naurua, rakkautta ja yksinäisyyttä. Jos tarve joulutunnelmalle iskee klo 03.30 jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä hiippaillessasi jääkaapille jouluista yöpalaa varten, elokuva esitetään myös silloin.

Klo 21.55 Luottomies Yle TV2 Tuore ja huippuhauska webbisarja nähdään maratoonina klo 21.55-23.15!

Klo 22.00 Raskasta Joulua Nelonen Jo perinteeksi muodostunut joulukonsertti ilahduttaa hyvästä musiikista nauttijan aattoiltaa.

 

Psst! Maanantaina 26.12. alkaa Ylen huippusatsaus Heroes of the Baltic Sea! Suosittelen tutustumaan tähän kotimaiseen merirosvoseikkailuun, joka yhdistää sekä fiktiota että realityä!

 

 

~ ~ ~ Hyvää joulua! ~ ~ ~

 

 

 

 

 

Kuva: Disney.

Kommentit

EllaGusGus

Love Actually on kyllä ihana! Täällä Laosissa ajattelin katsoa Pikku Naisia, jos saan sen jostain käsiini.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.