Joulunajan TV-vinkkejä!

kuumalinja.jpg

Kuva: Yle

Mikä onkaan legendaarisempi joulunajan ohjelma kuin Joulupukin Kuuma linja?! Meillä on aina kuulunut jouluperinteisiin Kuuman linjan pyöriminen kaikkien jouluaaton rauhallisten puuhien taustalla, ja aina hetkeksi tai kahdeksi sitä pysähtyi katsomaan, kun suuripartainen pukki taitavasti jututti ja laulatti ohjelmaan soittavia pikkulapsia. Toisilla jouluperinteeseen kuuluu vahvasti myös ohjelmistossa heti seuraavana oleva Lumiukko, mutta tässä kohtaa minä pidän pienen tauon, ja rauhoitun sitten kahdeltatoista katsomaan joulurauhan julistusta! Näinä vuosina, kun olen Turussa asunut, on joulurauhaa katsellessa sisälläni myllertänyt hassu ylpeys omasta rakkaasta kotikaupungista; näin on varmasti myös tänä vuonna, vaikka tuskin livenä menen julistusta katsomaan.

Ylen TV2:lla on hauska kilpailu omista joulun televisiosuosikeista, jossa on kilpailuaikaa koko joulunpyhien ajan. Yhtä pitkään on voimassa blogini kolmas ja viimeinen jouluarvonta! Jos et alkuunkaan tiedä, mitä katsoisit joulun rentoina luppohetkinä televisiosta, Telkku.com on listannut kätevästi yhdelle sivulle kaikki joulunaikaiset erikoisohjelmat elokuvista konsertteihin ja dokumentteihin.

//www.youtube.com/embed/xZY43QSx3Fk

Video: Game of Thrones season 4 trailer

Yle on järjestänyt mahtavan joululahjan kaikille sarjafaneille, sillä Game of Thrones:in neljäs tuotantokausi alkaa Ylellä joulupäivänä eli 25.12.! Tämä neljäs kausi nähtiin HBO Nordicilla viime keväänä, ja nyt se saa ensiesityksensä valtakunnallisilla ilmaiskanavilla sekä Yle Areenassa. Joulupäivänä kannattaa parkkeerata itsensä herkkulautasen kera sohvan nurkkaan klo 22.00, sillä heti kertarysäyksellä näytetään viisi jaksoa eli puolet koko kaudesta! Kauden jälkimmäiset viisi jaksoa nähdäänkin sitten tammikuun lopulla (29.1.), jonka jälkeen Yle on tasoissa HBO Nordicin kanssa. Game of Thrones:in viides kausi alkanee perinteisesti ensi vuoden huhtikuussa, ja eeppisyydelle on varmasti luvassa jatkoa!

Nyt aion noudattaa omaa erinomaista neuvoani eiliseltä, ja menen katsomaan Bones:in joulujaksoja! Huomenna on joulu, ihanaa! <3

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *