Juonipaljastuksia 01/17: Vikings, This Is Us, Scandal, Supergirl…

Supergirl Kausi 2 HBO Nordic.jpg

Supergirl

Maaliskuussa ensiesityksensä saa kahden sarjan keskinäinen cross-over -musikaalijakso, joka alkaa Supergirl:issä ja loppuu The Flash:issä. Molempien sarjojen päätähdet (Melissa Benoist ja Grant Gustin) ovat saaneet tähteyden alkunsa Glee-musikaalikomediassa, ja uudessa cross-over -jaksossa heidän hahmojaan tahdittaa samasta sarjasta tuttu Darren Criss (Blaine). Myös monet muut hahmot näistä kahdesta sarjasta laulavat erikoisjaksossa!

Teen Wolf Season 6 MTV.jpg

Teen Wolf

Scottin lauman ainoa alkuperäinen ihminen, ryhmän aivot ja strateginen taustatekijä, ja sarjan komedian lähde Stiles on saanut kausien aikana paljon turhaa kurjuutta niskaansa, ja nyt tällä sarjan viimeisellä eli kuudennella kaudella keskitytään muistoista kadonneen Stilesin palauttamiseen. Fanien mieltä on varmasti lämmittänyt kauden loppupuolella tapahtunut paljastus Stilesin oikeasta etunimestä.

[Video: Scandal Season 6 trailer]

Scandal

Tällä viikolla Yhdysvalloissa alkoi suositun poliittisen saippuadraama Scandal:in kuudes tuotantokausi, ja uuden kauden ensimmäinen jakso oli kuolettavan todentuntuinen. Kauan odotettu vaalitulos on hyvin samankaltainen kuin USA:ssa oikeastikin, mutta toivottavasti Trumpille ei käy yhtä huonosti kuin juuri valitulle Scandal-presidentille!

The Vampire Diaries Nina Dobrev Season 6.png

The Vampire Diaries

Sarjasta kaksi kautta sitten lähtenyt entinen päätähti Nina Dobrev (Elena/Katherine) palaa sarjan finaalijaksoon! Paraikaa kuvattava kahdeksannen kauden ja koko sarjan viimeinen jakso saa Dobrevista vierailevan tähden, kuten fanit ja sarjan tekijät ovat koko ajan toivoneet. Vielä ei ole tietoa, miten Dobrevin vierailu vaikuttaa jakson juoneen ja sarjan loppukuvioihin.

Vikings History Season 4.jpg

Vikings

Ensi viikolla nähdään Vikings-sarjan neljännen tuotantokauden viimeinen uusi jakso, missä esitellään tulevan viidennen kauden keskeinen uusi hahmo. Jo viime talvena uutisoitiin The Tudors-sarjan päätähti Jonathan Rhys Meyersin liittymisestä sarjaan, ja viimein siitä nähdään konkreettista kuvamateriaalia. Vikings:in luoja Michael Hirst on myös The Tudors -sarjan päätekijä, joten Rhys Meyersin liittyminen sarjaan on sopivaa ja sopivan metaa, sillä hän esittää sarjassa englantilaista piispaa, tosin useampi sata vuotta ennen The Tudors:in tapahtumia.

This Is Us NBC Birthday.jpg

This Is Us

Dramaattisen mutta omalla tavallaan onnellisen alun saanut Pearsonien perhe joutuu kohtaamaan omat surunsa, ja sarjan uusimmassa jaksossa nähdään takautumassa yhden päähahmon hautajaiset. Sarjaa seuranneille tapahtuma ei tule yllätyksenä, vaikka sarjassa on kuulemma luvassa paljon elämän pieniä ja suuria yllätyksiä. This Is Us sai reilu viikko sitten jatkoa toiselle JA kolmannelle tuotantokaudelle, ja sarjan pääpyörittäjällä onkin takataskussaan paljon uutta ja ihmeellistä jo mietittynä tuleville kausille.

Arrested Development Season 4 2013 Netflix.jpg

Arrested Development

Vuosituhannen alussa villinnyt omalaatuinen komediasarja Arrested Development sai muutama vuosi sitten jatkoa Netflixissä neljännen tuotantokauden muodossa. Hieman kritisoitu kausi saa uudestaan jatkoa, jälleen Netflixissä, ja kuvausten on määrä alkaa kesällä. Huhut kertovat jaksojen sijoittuvan osin menneisyyteen, jolloin eri näyttelijät esittäisivät hahmojen nuoria versioita. Tämän juonikuvion kerrotaan johtuvan suuren näyttelijäporukan mahdottomista aikatauluista, sillä suurin osa heistä on todella kiireisiä muissa sarjoissa ja elokuvissa.

 

 

 

 

 

Kuvat: HBO Nordic, MTV, CW, History, NBC, Netflix.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *