Kardashianin klaani: Kylien oma sarja Suomessa!

Life of Kylie AVA.jpg

Kaipaatko vielä joulupyhille ominaista todellisuuspakoa? Vähän ehkä aivot nollaavaa, harmitonta viihdettä? Kardashian-Jenner-perheen saaga jatkuu jälleen uuden realitysarjan parissa, kun Life of Kylie alkaa AVA:lla keskiviikkona 27. joulukuuta. Tällä kertaa kameran valoissa loistaa perheen nuorimmainen, Kylie Jenner, joka on nopeasti noussut vanhempien sisartensa ohi maailmanmaineeseen.

Kylie Jennerin oma sarja sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa tämän vuoden elokuussa, ja vain muutama päivä kahdeksanosaisen ensimmäisen kauden päätyttyä useat uutislähteet julistivat 20-vuotiaan Kylien olevan raskaana.

Video: Kylie Jenner Freaks Over Stars at 2017 Met Gala Table | Life of Kylie | E!

Vaikka Kardashian-Jennereitä syytetään elämänsä myymisestä ja kaiken mahdollisen hyväksikäyttämisestä julkisuuden vuoksi, hallitsevat he tarkoin tiettyjä osa-alueita elämässään. Kylie Jennerin omaa Life of Kylie -sarjaa on kritisoitu liian siloitellusta kuvasta, sillä siskoihinsa verrattuna hän paljastaa itsestään verrattain vähän omassa ohjelmassaan.

Kylie Jenner on myös piilotellut julkisuudelta raskausuutisten paljastuttua, eikä hänestä ole edes saatu yhtään vauvamahakuvaa. Yksityisyyttään tällä hetkellä äärettömän tarkasti suojeleva Jenner ei edes ottanut osaa perheen perinteiseen joulukorttiin, vaikka siinä veikattiin viimeinkin vahvistettavan Jennerin raskauden.

Vauvaonnea on perheeseen luvassa reippaasti ihan lyhyen ajan sisällä, sillä Jennerin lisäksi raskaana on hänen isosiskonsa Khloé Kardashian, ja Kim Kardashian-West odottaa kolmatta lastaan sijaissynnyttäjän kautta. On mielenkiintoista nähdä, miten tämä vauvakausi vaikuttaa naisten realitysarjoihin ja elämään julkkiksena. Toistaiseksi ainakin lapset ovat olleet mukana jo legendaariseksi muodostuneessa sarjassa Keeping Up with the Kardashians, mutta jokainen äiti ja isä päättää asiasta omalla tavallaan.

 

 

Life of Kylie

AVA ke 27.12. klo 20.00 & 20.30

 

P.S. Itse en katso tätäkään realitysarjaa, mutta seuraan silti tiiviisti näiden ja monien muiden julkkisten elämää viihdeuutisten ja sosiaalisen median kautta!

 

 

 

 

Kuva: AVA.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *